Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui: „Era prietena mea”

Publicat pe

Alec Baldwin a dat primele declarații despre Halyna Hutchins, colega de pe care a ucis-o accidental, în urmă cu câteva zile. Actorul le-a spus reporterilor că nu are voie să dea detalii despre ancheta în desfăşurare privind focurile de armă trase pe platoul de filmare la Rust, însă a ținut să precizeze că victima era…prietena lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-o înregistrare video publicată pe site-ul TMZ, sâmbătă, Baldwin şi soţia lui, Hilaria Baldwin, apar filmați în Manchester (Vermont), unde familia starul de la Hollywood stă în prezent. Deși nu a putut să vorbească despre anchetă, Alec Baldwin a dat primele declarați despre cea care a fost Halyna Hutchins.

Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui: „Era prietena mea'Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui: „Era prietena mea'

Alec Baldwin a dat primele declarații despre Halyna Hutchins. Ce s-a întâmplat înainte de filmări

Actorul le-a povestit jurnaliștilor ce s-a întâmplat înainte de fatidicul incident și ce fel de relația avea cu victima.

„Nu am voie să fac vreun comentariu pentru că este o anchetă în desfăşurare. Mi-a ordonat şeriful din Santa Fe. Nu pot să răspund la nicio întrebare legat de investigaţie. Nu pot', le-a spus el celor adunaţi. Baldwin nu a dat detalii din anchetă, însă a vorbit despre Halyna Hutchins.

„Era prietena mea', a spus Baldwin. „În ziua în care am ajuns în Santa Fe pentru a începe filmările, am scos-o la cină cu Joel, regizorul'. Soţia a încercat să îl întrerupă, însă actorul, care e şi producător al lungmetrajului, a ignorat-o şi a continuat: „Eram o echipă foarte, foarte bine unsă şi, după aia, a avut loc acest oribil eveniment', a spus Baldwin vizibil afectat.

Citește și: Alec Baldwin, primele declarații după ce și-a omorât accidental colega:„Sunt distrus…’

Citește și: Alec Baldwin a împușcat accidental două persoane pe platoul de filmare.Una dintre ele a murit

Baldwin s-a întâlnit cu soțul Halynei: „Omul este copleşit de durere'

Alec Baldwin a spus că, după incident, s-a întâlnit cu soţul lui Hutchins şi cu fiul lor, dar a precizat că nu ar şti cum să descrie momentul.

„Omul este copleşit de durere. Din când în când, pe platourile de filmare au loc accidente, dar nimic ca asta. Este un episod la un trilion'. El a mai afirmat că se află în „legătură permanentă' cu soţul şi fiul lui Hutchins, care se află în stare de şoc. „Aşteptăm cu nerăbdare ca Departamentul Şerifului să ne spună ce a generat investigaţia', a completat Baldwin.

Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

În timpul filmării peliculei „Rust’, Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe colega sa, Halyna Hutchins. Toată tragedia a fost un accident! Hanna Gutierrez-Reed, armurierul de pe platou, responsabilă de revolvere, nu era pe platou în momentul tragediei. Regizorul a explicat motivul pentru care actorul a îndreptat arma către Halyna Hutchins.

„Alec Baldwin repeta scena în care trebuia să îndrepte pistolul direct către cameră. Am auzit un șuierat ca de bici. Și apoi un zgomot tunător. Am văzut-o pe Halyna Hutchins, directorul nostru de fotografie, punându-și mâinile peste stomac, face un pas înapoi și cade la pământ. Abia atunci mi-am dat seama că și eu sângeram la umărul drept’, a povestit regizorul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter