De ce Anamaria Prodan încă îi spune "Soarele meu" lui Reghe, în plin proces de divorț: "Lumea poate mă face nebună"

Publicat pe

Deși divorțul dintre Anamaria Prodan și soțul ei este doar o chestiune de timp, impresara continuă să-l numească pe Reghe „Soarele meu”, poreclă cu care obișnuia să-l alinte în timpul căsniciei. Iată ce motivează vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru Anamaria Prodan, soțul ei a fost întotdeauna „Soarele meu”, după cum obișnuia să-l alinte și impresara nu a renunțat la acest apelativ nici acum, când se află la un pas de divorț. De altfel, Anamaria și-a apărat căsnicia ca o leoaică până în ultima clipă, refuzând să admită că cei 15 ani de relație s-au sfârșit. Totul s-a încheiat însă în momentul în care Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a intentat divorț…

De ce Anamaria Prodan încă îi spune "Soarele meu" lui Reghe, în plin proces de divorț: "Lumea poate mă face nebună"De ce Anamaria Prodan încă îi spune "Soarele meu" lui Reghe, în plin proces de divorț: "Lumea poate mă face nebună"

De ce continuă să-l alinte Anamaria Prodan pe Reghe „Soarele meu”

Chiar dacă vestea divorțului, anunțată de soțul ei, a ținut zile la rând prima pagină a publicațiilor autohtone, și ea a dat declarații în care mărturisea că nu vrea să mai aibă de-a face cu Laurențiu Reghecampf, se pare că Anamaria Prodan nu și-a piedut de tot speranța. În pofida lucrurilor care s-au spus și s-au scris în presă, vedeta îl consideră în continuare pe fostul ei soț un exemplu și un familist desăvârșit.

'Mi se pare ciudat ca un familist și un om care a fost un exemplu timp de 16 ani să ajungă în această situație și să mai fie și promovat', a spus Anamaria Prodan, la Antena3.

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe.Când va avea loc procesul

Citește și: Ce dezvăluiri face Anamaria Prodan despre Reghe, în cartea ei:’Dacă-mi va cere ajutorul, eu…’

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației:„Trăiau destul de modest

Citește și: Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe.Imaginea a stârnit un val de reacții

Citește și: Iulia Albu, alături de Natantici la Asia Express. Cum s-a descurcat la autostop și ce a refuzat să facă

Mai mult, vedeta a menționat că refuză să creadă că fostul ei soț este așa cum îl prezintă presa, mărturisind că pentru ea și pentru copiii ei Laurențiu Reghecampf a rămas același.

'În continuare, nu vreau să cred că soțul meu este cel pe care îl prezintă presa și cel despre care vorbește toată România. Nu vreau, mă încăpățânez și știu că lumea poate mă face nebună, dar în continuare închidem toți ochii și spunem îi 'tati' și 'soarele nostru'. Nu este acest om, nu are cum', și-a încheiat Anamaria Prodan emoționanta mărturisire.

Împăcarea, un scenariu posibil

Cândva Laurențiu Reghecampf spunea spunea că Anamaria s-a luptat pentru el ca nimeni alta și că este o femeie „cum puține se nasc’. Iată însă că, în pofida acestui fapt, după 15 ani de căsnicie, el a intentat divorț, iar ea pare pregătită să continue fără el. Cu toate acestea, apropiații cuplului îi văd în continuare împreună, mai devreme sau mai târziu…

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că Anamaria Prodan și Reghe nu vor duce la capăt divorțul pentru că au foarte multe motive să rămănă împreună.

„Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii? Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși. Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama! I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi.

Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!

Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog. Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți.

Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani’, a declarat Dumitru Dragomir despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe, la Prosport.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter