Ce dezvăluiri face Anamaria Prodan despre Reghe, în cartea ei: "Dacă-mi va cere ajutorul, eu..."

Publicat pe

În plin proces de divorț, Anamaria Prodan a lansat o carte, iar unul dintre capitole îi este dedicat lui Laurențiu Reghecampf, bărbatul alături de care timp de 15 ani a format o familie. Iată ce mărturisiri face impresara despre rândurile dedicate fostului ei soț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a scris o carte care a fost lansată recent, carte în care un întreg capitol îi este dedicat bărbatului care, timp de 15 ani, a însemnat totul pentru ea – Laurențiu Reghecampf. Deși și-a apărat familia și relația de cuplu până în ultima clipă, impresara a trebuit în cele din urmă să admită că ea și soțul ei au pornit pe drumuri separate. Laurențiu Reghecampf este cel care a intentat divorțul, iubita lui, Corina Bilcon, urmând să îl facă tată pentru a treia oară.

Ce dezvăluiri face Anamaria Prodan despre Reghe, în cartea ei: "Dacă-mi va cere ajutorul, eu..."Ce dezvăluiri face Anamaria Prodan despre Reghe, în cartea ei: "Dacă-mi va cere ajutorul, eu..."

Anamaria Prodan a scris o carte despre viața ei. Lui Reghe i-a dedicat un întreg capitol

După ce soțul ei a anunțat că divorțează, Anamaria Prodan a încercat să facă tot posibilul pentru a remedia problemele din cuplu. La scurt timp însă, Laurențiu Reghecampf a declarat public faptul că a depus deja actele pentru divorț, punând punct astfel unei căsnicii ce a durat 15 ani. Chiar dacă a luptat până în ultima clipă pentru a-și salva căsnicia, deznodământul nu a putut fi evitat. Anamaria Prodan nu îi poartă însă soțului său decât sentimente frumoase și spune că l-a iertat. De altfel, impresara a povestit totul în cartea „Da, sunt cea mai bună”, unde i-a dedicat fostului ei soț și poveștii lor de dragoste un întreg capitol.

„În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm. Până am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm. L-am uitat, eu am învățat să iert. 

Este normal să lupți, pentru copiii mei și pentru fostul soț să încerc să-l salvez până în ultima secundă. Să-l salvez la modul să nu-și piardă absolut toată demnitatea și toată mândria. Nu s-a putut, fiecare merge pe drumul lui, fiecare alege ce coloana vertebrală să aibă și ce demnitate să aibă. Eu știam și am știut din totdeauna, doar că eu sunt Anamaria Prodan, sunt unică și trebuie întotdeauna să-mi duc lucrurile la capăt perfect. Eu voi pleda până la final pentru noțiunea de familie, pentru demnitate, iubire și respect. Iubirea este ceva superb, un sentiment care te înalță, trebuie să înțelegi iubirea', a mărturisit Anamaria Prodan la un post de televiziune.

Citește și: Războiul declarațiilor între prima soție a lui Reghe și Anamaria Prodan: „A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele”

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:Karma funcționează

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației: „Trăiau destul de modest'

Citește și: Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Ilinca a dezvăluit motivul: „O veste neașteptată'

Citește și: De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp:„Am văzut foarte multe bârfe că…’

„Este un moment urât din viața noastră”

Acum, Anamaria Prodan trăiește momente dificile. Încă soția în acte a antrenorului, impresara a mărturisit că a aflat pentru prima oară despre intențiile soțului său de la un polițist care a oprit-o în trafic. După acest adevărat boom de presă, Anamaria Prodan a încercat să-și țină copiii departe de tot ce se întâmplă, însă, fără doar și poate, au fost cu toții afectați.

„Pentru mine a fost momentul în care am hotărât să-mi iau copiii, ca un vultur, și să mergem mai departe și să ieșim din toată nebunia asta, să nu mai dăm socoteală, să nu mai dăm interviuri, să nu mai vorbim. Este un moment urât din viața noastră pe care noi l-am șters cu buretele și mergem mândri mai departe. Familia asta, Prodan, va sclipi mereu. Este o viață de film!', a mai spus ea.

Cât despre relația cu soțul ei, pe care a încercat să o ascundă până în ultima clipă, pentru binele familiei, aceasta s-a schimbat cu 180 de grade. În pofida faptului că a sperat până în ultima clipă că își va salva căsnicia, acum Anamaria Prodan susține că nu mai există cale de întoarcere.

„Vorbim foarte rar în ultimele săptămâni, eu consider că am spus ce am avut de spus. Va rămâne soarele nostru pentru totdeauna. Pentru mine nu mai e cale de întoarcere, de împăcare. Un om nu-și poate trăda familia și copiii. Când ți-ai pierdut familia te-ai pierdut pe tine. Urăsc trădarea mai mult decat orice. Eu pot să divorțez în 30 de secunde. Laurențiu nu mai are ce să caute lângă mine. Greșelile lui Laurențiu au fost arătate de toți prietenii mei’, a susținut Anamaria Prodan în emisiunea La Măruță.

„Mi-a cerut să renunț la numele lui’

În acest moment, Laurențiu Reghecampf este implicat într-o altă relație și, peste câteva luni, va deveni din nou tată. Anamaria Prodan a declarat că îi va acorda divorțul soțului ei, însă unul dintre detaliile cele mai dureroase este, cu siguranță, faptul că Reghe i-a cerut să renunțe la numele lui.

„Pentru mine nu e loc de împăcare! Umilința nu pot să o iert. Tot ce se întâmplă este jenant în primul rând pentru el, nu mai are ce căuta lângă noi. Eu eram cine eram, renunț la nume, el mi-a cerut asta. Are reguli bine scrise! Mama se întoarce în mormânt. Bebeto vine acasă și plânge… Cea mai puternică lovitura pentru mine a fost moartea părinților mei”, a mai spus Anamria Prodan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter