Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Ilinca a dezvăluit motivul: „O veste neașteptată”

Publicat pe

Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Ediția de gală difuzată sâmbătă a venit cu o serie de surprize! Deși nu a fost o gală eliminatorie, Otniela a spus adio showului despre modă. Aceasta nu a fost prezentă pentru a-și lua rămas bun de la colegele sale și de la membrii juriului, însă Ilinca a făcut tristul anunț. Prezentatoarea a dezvăluit chiar și motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oniela a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Bravo, ai stil!. Aceasta s-a făcut remarcată datorită atitudinii sale pozitive, dar și a ținutelor pe care le-a purtat pe parcursul sezonului. Deși ediția difuzată sâmbătă nu a fost una eliminatorie, Ilinca a făcut un anunț care a uimit pe toată lumea. Prezentatoarea TV a explicat inclusiv motivul pentru care Otniela a făcut această alegere.

Deși nimeni nu s-a așteptat, Otniela a părăsit competiția Bravo, ai stil! Vestea tristă a fost făcută de prezentatoarea Ilinca Vandici, care a explicat motivul!

Citește și: Cu ce s-a ocupat Otniela de la Bravo, ai stil! înainte să apară la TV:„Am acceptat, deși nu făcusem în viața mea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Otniela s-a certat cu Anda Adam la Bravo, ai stil! și a izbucnit în plâns:„Doar pe tine nu te vezi'

Citește și: De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp:„Am văzut foarte multe bârfe că…'

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul.Primele imagini de la eveniment

Otniela a părăsit Bravo, ai stil!

Vestea conform căreia Otniela a părăsit competiția Bravo, ai stil! a uimit pe toată lumea din platou, dar și pe telespectatori. Ilinca Vandici a explicat faptul că frumoasa blondină se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave, care o împiedică din a participa la showul despre modă.

„Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă', a spus Ilinca Vandici.

Cu ce se ocupă aceasta

Otniela Sandu s-a făcut remarcată de publicul larg datorită aparițiilor sale senzaționale. Aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism și este pasionată de actorie. De-a lungul timpului, ea a avut roluri secundare în mai multe filme de lungmetraj, dar și în seriale online.

Aceasta a participat la mai multe showuri de televiziune, printre care și „Ferma Vedetelor'. Mai mult decât atât, frumoasa blondină se bucură de o carieră în online.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter