De ce s-au despărțit Antonia Ștefănescu și Vincenzo, după doar șapte luni: "Ne-am dorit..."

Publicat pe

Antonia Ștefănescu și-a găsit alinarea în brațele lui Vicenzo, după despărțirea de Andrei Ștefănescu. Chiar dacă și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, acum, fostul concurent de la Chefi la Cuțite a decis să vorbească deschis despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La început, se pare că relația dintre Antonia Ștefănescu și Vincenzo a fost una de prietenie. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de la filmare de la show-ul culinar de la Antena 1. Ulterior, au început să fie din ce în ce mai apropiați și au decis să formeze o relație.

De ce s-au despărțit Antonia Ștefănescu și Vincenzo, după doar șapte luni: "Ne-am dorit..."De ce s-au despărțit Antonia Ștefănescu și Vincenzo, după doar șapte luni: "Ne-am dorit..."

Deși își doreau o familie împreună, iar bărbatul se vedea alături de Antonia o viață întreagă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună!„Nu ne ascundem’

Citește și: Ce relație au Andrei Ștefănescu și Antonia, la 6 luni după divorț:'Încă îi mai pregătesc masa'

Citește și: Prima soție a lui Reghecampf, despre divorțul antrenorului de Anamaria Prodan:„Karma funcționează’

Citește și: Câte clase are, de fapt, Adrian Minune:„Greul vieții m-a motivat să…’

Cum s-au cunoscut Enzo și Antonia Ștefănescu

Ei bine, după doar șapte luni de relație, Antonia Ștefănescu și Vincenzo s-au despărțit. În cadrul unui interviu, Enzo a vorbit deschis despre relația cu fosta lui parteneră de viață.

Să-mi creez o familie se află pe lista mea de priorități. Antonia este o femeie care a demonstrat că poate avea o familie, așa este construită. Dacă lucrurile ar fi decurs cum ne-am dorit inițial, de ce nu? Până la urmă, la 32 de ani de aia intri într-o relație…„, a spus Vincenzo, potrivit Cancan.

Fostul concurent de la Chefi la Cuțite susține că relația cu Antonia a fost, într-adevăr, una frumoasă, presărată cu fluctuații din partea amândurora.

A fost o relație frumoasă, cu o femeie specială, presărată cu fluctuații din partea amândurora, cum este și normal în 2021„, a mai spus acesta.

De ce s-au despărțit Antonia Ștefănescu și Vincenzo

Cât despre motivul despărțirii, fostul iubit al Antoniei susține că doar s-au întâlnit în momentul nepotrivit. Își doreau lucruri diferite de la viață, iar acest lucru le-a dat mari bătăi de cap.

Bad timing-ul a fost principalul motiv, cred, adică persoanele potrivite la momentul nepotrivit – mai precis ne-am dorit lucruri diferite, la intensități diferite„, a spus Cenzo, potrivit sursei citate anterior.

De asemenea, acesta a mai adăugat faptul că relația dintre cei doi este una profesională, la momentu actual, și că nu știe dacă va mai exista cale de împăcare.

Momentan sunt într-o relație cu viața profesională, dată fiind situația mondială actuală, încerc să găsesc tot felul de soluții pentru a putea oferi de lucru colegilor mei care își doresc să muncească într-o industrie puternic afectată. Am încercat să o introduc și pe Antonia în lumea în care eu trăiesc de atâta timp, acum suntem prieteni, colegi, și în continuare o respect și îi sunt alături, ca în prima zi când ne-am cunoscut„, a încheiat acesta.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter