Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. A locuit 3 ani în Germania

Publicat pe

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. Casa Mireasa și-a deschis din nou ușile pentru a primi încă o concurentă. Gina Crucianu este cea mai nouă participantă a emisiunii de pe Antena 1 și e dornică să-și întâlnească alesul. Speră că-și va găsi persoana potrivită în cadrul show-ului matrimonial și a dezvăluit deja cum arată bărbatul perfect în viziunea ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. Fiecare ediție a emisunii Mireasa îi ține cu sufletul la gură pe telespectatori. Recent, ei avut prilejul să o cunoască pe noua concurentă. Numele ei este Gina Crucianu. Tânăra a intrat în competiție pentru a cunoaște un băiat care se află deja în show. A ales însă să păstreze discreția momentan, astfel că nu i-a dezvăluit numele.

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. A locuit 3 ani în GermaniaCine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. A locuit 3 ani în Germania

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. O nouă ediție, o nouă surpriză pentru fanii emisiunii Mireasa. Recent, o nouă concurentă a trecut pragul Casei și a intrat în competiție. Gina Crucianu are 23 de ani și se descrie drept o fire curajoasă. Își dorește să-și facă o relație serioasă și speră să se îndrăgostească în cadrul show-ului de pe Antena 1.

Citește și: Ștefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat după trei ani.Primele declarații

Citește și: Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4.Numele lui real

Citește și: Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui:„Era prietena mea'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost acasă la fosta soție a prezentatorului TV.De ce s-au întâlnit

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. Gina Crucianu, noua concurentă de la Mireasa, este de loc din Tecuci. Ea locuiește însă de mai mulți ani în Brașov. S-a mutat acolo în adolescență, pe vremea când avea 14 ani. În plus, ea a locuit și în străinătate. A stat în Germania timp de trei ani, întorcându-se ulterior în țară.

Gina Crucianu de la Mireasa și-a dezvăluit povestea de viață la scurt timp după intrarea în competiție. Noua concurentă a sezonului 4 a povestit că s-a mutat în Brașov, după ce a hotărât să facă acolo liceul. I-a plăcut foarte mult orașul, astfel că a ales să se stabilească departe de Tecuci.

A locuit 3 ani în Germania

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. Gina Crucianu a plecat peste hotare la 20 de ani. A locuit în Germania timp de trei ani. Ulterior, ea a ales însă să vină înapoi în România.

„Mă numesc Gina, am 23 de ani și vin din orașul Tecuci. La vârsta de 14 ani am plecat în Brașov, am făcut liceul acolo, mi-a plăcut orașul și m-am stabilit acolo.

La vârsta de 20 de ani am luat decizia de a pleca în străinătate, așa că am plecat în Germania. Acolo am locuit trei ani', a povestit Gina Crucianu de la Mireasa, notează wowbiz.ro.

Gina Crucianu de la Mireasa: „Nu îmi place să pierd timpul'

Cine este Gina Crucianu de la Mireasa, sezonul 4. Gina Crucianu, noua concurentă de la Mireasa, este de loc din Tecuci. Ea locuiește însă de mai mulți ani în Brașov. S-a mutat acolo în adolescență, pe vremea când avea 14 ani. În plus, ea a locuit și în străinătate. A stat în Germania timp de trei ani, întorcându-se ulterior în țară.

Gina Crucianu de la Mireasa este de profesie hair stylist și se descrie a fi „mai dintr-o bucată'. Tinerei nu îi place să piardă timpul, astfel că dacă observă că nu e potrivește cu cineva, pune punct relației.

„De profesie sunt hair stilist, sunt o persoană mai dintr-o bucată, nu îmi place să pierd timpul și dacă e să nu mă potrivesc cu cineva, pun punct', a continuat ea.

„Nu mă uit după fizic'

Gina Crucianu de la Mireasa își dorește să aibă lângă ea un bărbat matur, cu un caracter frumos și demn. Vrea să fie respectată pentru a clădi lucruri mărețe împreună. Conform spuselor sale, concurenta nu pune mare accent pe aspectul fizic.

„Nu mă uit după fizic, contează comportamentul și caracterul, să fie un bărbat matur, să clădesc ceva. Nu îmi e frică de absolut nimic în viață. Trăiesc fiecare moment și mă bucur', a conchis tânăra.

Liviu și Maria, marii câștigători ai sezonului 3 de la Mireasa

Sezonul trecut, cel cu numărul 3, de la Mireasa a fost câștigat de cuplul format din Liviu și Maria. Ei sunt cei care au plecat acasă mai bogați cu 40.000 de euro, după ce au câștigat marele premiu. Cu toate că relația lor a fost una controversată, trecând prin multe certuri și dispute, într-un final, iubirea lor a învins. Drept dovadă, s-au și căsătorit.

„Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată, i-a spus Liviu Mariei, în finala emisiunii Mireasa, din sezonul al treilea.

Sursă foto: Instagram, captură ecran

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă