Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Prodanca și Reghe: „O chestiune atât de dureroasă, murdară”

Publicat pe

Oana Zăvoranu a avut o primă reacție referitoare la divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. Partenera lui Alex Ashraf a declarat pe contul ei de YouTube că știe totul despre această situație, chiar cu lux de amănunte. „Querida' a povestit că a stat la masa lor, iar din acest motiv poartă un respect imens cuplului Prodan-Reghecampf. Iată ce le-a transmis celor doi, în plin scandal de divorț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a făcut primele declarații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. „Querida', așa cum mai e cunoscută vedeta, a dat de înțeles că se știe de mult timp cu sexy-impresara și antrenorul. Partenera de viață a lui Alex Ashraf a spus că ar fi ipocrită dacă nu ar recunoaște că știe totul despre această situație. Însă pentru că le poartă respectul, ea a hotărât să nu discute despre acest subiect.

Recent, Laurențiu Reghecampf a zguduit showbiz-ul autohton din temelii, anunțând că a depus actele de divorț. Astfel, el anunța oficial separarea de Anamaria Prodan. La scurtă vreme, și ea a recunoscut că s-au despărțit, în emisiunea lui Cătălin Măruță. A susținut că pentru ea nu e mai cale de întoarcere, însă cu toate astea l-a iertat pe Reghe.

Citește și: Cu ce se ocupă Oana Zăvoranu de când s-a retras de la TV:„Va fi cât mai aproape de America'

Citește și: Ce dietă ține Oana Zăvoranu.Așa se menține în formă la 48 de ani

Citește și: Ioana Filimon, criticată aspru de jurații Bravo, ai stil!:„Nu-i nicio bogăție stilistică!'

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf:„Anamaria nu duce lipsă de un alt bărbat'

Ce spune Oana Zăvoranu despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

După ce s-a aflat despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, și Oana Zăvoranu a avut o primă reacție. Actrița a oferit câteva declarații pe contul ei de YouTube, în timpul emisiunii sale, „Oana Show'.

Oana Zăvoranu a susținut că știe despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, chiar cu lux de amănunte. A povestit că din respect pentru ce a reprezentat cuplul lor, nu o să vorbească niciodată despre problemele lor.

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!', a spus Oana Zăvoranu pe YouTube, conform unica.ro.

„N-am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară'

Și-a argumentat decizia, spunând că nu poate să facă asta, după ce a stat cu ei la masă. A povestit că Laurențiu Reghecampf i-a pus o dată să mănânce, acasă la el, la Snagov, iar ținând cont de asta nu va comenta divorțul. A descris situația ca pe o „chestiune dureroasă, murdară, grea, gravă'.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri', a adăugat „Querida'.

Oana Zăvoranu: „Știu totul cu lux de amănunte'

În încheierea mesajului, Oana Zăvoranu a transmis că sunt îndreptățiți să vorbească despre divorț doar membrii familiei lor, respectiv, Anamaria Prodan, Reghe, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Reghecampf din prima căsnicie. Nu în ultimul rând, ea le-a urat sexy-impresarei și antrenorului multă sănătate și putere de a trece peste această etapă.

„Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor', a conchis vedeta.

Sursă foto: Instagram, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter