Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea: „Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu”

Publicat pe

Constantin Enceanu e un patron strict. Pentru a dovedi că s-a conformat noilor restricții impuse de autorități, cântărețul nu lasă pe nimeni să intre în restaurantul lui, dacă nu prezintă certificatul verde. Deși afacerea i-a fost afectată considerabil în pandemie, el nu permite nimănui să mănânce în local, dacă nu are vaccinul făcut. În plus, artistul susține că toți angajații lui sunt vaccinați!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu e un patron strict, iar acest lucru este știut de toți clienții ce au mâncat la el în restaurant în ultima vreme. Deși a înregistrat pierderi mari pe plan financiar, cântărețul susține că nu permite nimănui să ia masa în local, dacă nu prezintă certificatul verde. Astfel, artistul vrea să arate că la el se respectă regulile și că nu se abate de la respectarea restricțiilor.

Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea: „Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu'Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea: „Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu'

Constantin Enceanu este cunoscut în întreaga țară, însă puțini știu că artistul activează și în domeniul afacerilor. Solistul deține un restaurant în Filiași, afacere ce i-a fost profund afectată în pandemie. În ciuda acestui lucru, el este foarte atent cu cei care vor să intre în local. Clienții au voie să mănânce în restaurant doar dacă dovedesc că au certificatul verde.

Citește și: Scandalul dintre Constantin Enceanu şi Gheorghe Turda continuă:”Vorbește ziua ce visează noaptea”

Citește și: Gheorghe Turda, adevărul despre scandalul cu Constantin Enceanu:„Nu i-a convenit interpretarea și a reacționat mahalagește'

Citește și: Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui:„Era prietena mea'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost acasă la fosta soție a prezentatorului TV.De ce s-au întâlnit

Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea

Interpretul de muzică populară a susținut că cine nu ar vaccinul făcut, nu mănâncă la el în restaurant. Constantin Enceanu s-a confruntat cu mari pierderi financiare într-un timp record. Numărul clienților a scăzut rapid, la fel ca cel al încasărilor, acestea ajugând la jumătate în numai o săptămână. Spune că nu vrea să-și concedieze angajații în prag de iarnă, astfel că se tot gândește la soluții.

„Și la mine se respectă regulile, întocmai, nu se intră decât cu certificatul verde, pentru că nu au cum să dovedească faptul că ar fi trecut prin boală. Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu, nu ai voie! La intrare, trebuie să prezinți certificatul verde.

Toți angajații suntem vaccinați! A scăzut enorm numărul clienților, încasările au scăzut la jumătate, în numai o săptămână. Nu pot da afară angajații, în prag de iarnă, mă tot gândesc la soluții', a spus Constantin Enceanu pentru playtech.ro.

„Facem tot ce ne stă în putință'

Deși trece printr-o situație delicată, din punct de vedere financiar, Constantin Enceanu îi mulțumește lui Dumnezeu că nu a dat faliment. În pandemie, pentru a nu suferi pierderi, afacerea lui a servit la domiciliu, iar acum face catering.

„Tot timpul am funcționat, în pandemie, am servit la domiciliu, și acum tot cateringul funcționează, mergem cu sufertajul, ca pe vremuri. Facem tot ce ne stă în putință ca să depășim situația aceasta grea.

Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am dat faliment. Având foarte multe locuri afară, în vară a mers foarte bine!', a continuat solistul.

Cătălin Scărlătescu le-a instruit pe bucătăresele solistului

Constantin Enceanu a apelat la ajutorul lui Chef Cătălin Scărlătescu în urmă cu trei ani. Celebrul bucătar le-a dezvăluit bucătărăselor artistului secretele gastronomiei. Așadar, clienții pot regăsi acum în meniu preparatele vedetei, soici și burgeri.

„Acum trei ani, Cătălin Scărlătescu le-a școlit pe bucătăresele mele, a fost profesorul lor. În meniu găsiți și «scoicile lui Scărlătescu» și «burgerul lui Scărlătescu».

Iar meniul zilei este de 17 lei, în care sunt incluse două feluri de mâncare, de pildă, ciorbă de văcuță și mămăliguță cu varză și cu ciolan afumat', a mai transmis el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter