Ștefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat după trei ani. Primele declarații

Publicat pe

Ștefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat, la trei ani de la nuntă. Anunțul separării a fost făcut chiar de fostul concurent al sezonului 5 a anunțat pe Facebook separarea de soția sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan s-a văzut nevoit să anunțe despărțirea de soția sa pentru că primea tot mai multe întrebări legate de Ana Maria, după ce nu s-au mai afișat împreună. El a vrut să lămurască lucrurile și a precizat că au divorțat și au fost într-un proces, iar din acest motiv nu a avut voie să dea detalii.

Ștefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat după trei ani. Primele declarațiiȘtefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat după trei ani. Primele declarații

'Bună tuturor! În ultimele luni am primit foarte multe mesaje de la voi și aici și pe Insta legat de relația mea cu Ana, din pacate nu v-am putut răspunde și da detalii pentru că era vorba de un proces la mijloc, așa că vă voi răspunde acum pentru toți curioșii care nu au somn de grija relației noastre. Da, e adevărat. Am divorțat', a scris Ștefan pe Facebook.

Ștefan și Ana Maria de la Mireasă pentru fiul meu au divorțat

Tânărul nu a dorit să dezvăluie motivele divorțului, dar și-a rugat fanii din online să nu-l asalteze cu întrebările legate de Ana Maria sau fosta căsnicie.

'Acum că am lămurit acest aspect sper să încetați cu întrebările legate de fosta relație. Mă puteți întreba orice altceva și sper să rămânem prieteni virtuali în continuare. Weekend frumos tuturor și mulțumesc de susținere celor care au știut. 'Cine râde la urmă râde mai bine, atât am avut să vă spun', a mai spus el.

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express:„A fost vorba despre violența asta fizică…’

Citește și: Sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată. Oana Mizil:„A plecat o parte din sufletul meu’

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru’ din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Ștefan și Ana Maria se cunoșteau din cadrul show-ului Mireasă pentru fiul meu, de la Antena 1, iar la puțin timp după terminarea competiției aceștia s-au căsătorit civil, urmând ca ulterior să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Cei doi păreau foarte fericiți și se bănuia chiar că așteaptă un copil, așa că nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei. În urmă cu cinci ani, când ea a fost eliminată de la Mireasa pentru fiul meu, el și-a cerut eliminarea din competiție de dragul ei.

Ştefan şi-a rugat colegii să îl elimine după ce Ana-Maria, iubita lui a părăsit competiţia cu ochii în lacrimi la gândul că trebuie să se despartă de el. Tânărul a plecat odată cu mama lui, Maria. Ana-Maria a explicat înainte să plece că nu poate trăi fără el nicio clipă şi că îl va aştepta cât mai repede să iasă pentru a îşi continua frumoasa poveste de dragoste.

Cei doi îndrăgostiţi s-au reîntâlnit atunci, după concurs, şi de atunci au rămas împreună. Până acum câteva luni când au decis să-și spună adio.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter