Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. Numele lui real

Publicat pe

Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. Un nou concurent a intrat în competiția Mireasa, de pe Antena 1. John are 31 de ani și este hotărât să-și întâlnească jumătatea. Speră să întâlnească o fată exact pe placul lui, pentru că-și dorește o relație serioasă. Iată care este, de fapt, numele real al noului participant din sezonul 4 al emisiunii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. Emisiunea Mireasa le-a pregătit o nouă surpriză telespectatorilor, dar și participanților. Un nou concurent a trecut recent pragul casei și susține că are planuri mari în dragoste. John, în vârstă de 31 de ani, speră să-și întâlnească persoana iubită în cadrul competiției și a dezvăluit cum arată fata perfectă pentru el.

Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. Casa Mireasa și-a deschis larg ușile pentru un nou concurent. John, așa cum i se spune în competiție, se numește, de fapt, Ion Ilie. La 31 de ani, el este hotărât să-și facă o relație serioasă și să dea tot ce poate pentru a-și cuceri aleasa. Încă de la intararea în show-ul matrimonial, el a dezvăluit cu ce se ocupă și ce calități trebuie să aibă fata perfectă pentru dânsul.

Citește și: Amalia de la Mireasa a fost bătută de fostul iubit:”Palme date fără motiv…”

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit.Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Ilie Năstase, înjurături oribile pe Facebook după ce Ioana a anunțat divorțul.„Dragă Ilie, te rog să te opreşti!'

Citește și: Bahmu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Au vrut să mă folosească să lovesc în ea sau în el'

Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4

Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. John, noul concurent din casa Mireasa, practică body fitness de ceva vreme, mai exact de 16 ani. Este de profesie antrenor de fitness și lucrează în aceeași sală ca Victor, un alt concurent din competiție. Iubește sportul și susține că reprezintă pentru el o bună disciplină.

John, pe numele lui real Ion Ilie, este de loc din Brașov. A povestit cum sportul îl ajută în viața de zi cu zi să fie și mai disciplinat.

„Mă numesc Ion Ilie, sunt din Brașov, am vârsta de 31 de ani, practic body fitness, disciplina pe care o și predau, de 16 ani. M-am axat pe acest sport deoarece am văzut o disciplină în el, ceea ce pe mine m-a ajutat și în viața de zi cu zi', a spus John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4, potrivit wowbiz.ro.

„Nu sunt o persoană posesivă'

Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. John spune despre el că dă dovadă de seriozitate într-o relație, mai atunci când se îndrăgostește nebunește de cineva. Tânărul susține că nu suportă minciuna și a declarat că nu e o persoană posesivă. De fiecare dată când se simte mințit, încearcă imediat să afle adevărul.

„În general, sunt o persoană foarte serioasă când este vorba de o relație, mai ales dacă mă îndrăgostesc sau pur și simplu îmi place o persoană și am ce discuta și se înfiripă ceva.

În general, mi-am dorit o relație serioasă. Nu îmi place minciuna și în general nu sunt o persoană posesivă, cu toate că dacă simt că sunt mințit încerc să aflu adevărul', a continuat el.

Cum arată femeia ideală pentru John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4

Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4. John a declarat că-și exploatează latura romantică doar atunci când este cazul. A precizat că prima dată când se uită la o femeie îi analizează fața, iar mai apoi corpul. Femeia ideală pentru el ar trebui să fie brunetă și destul de înaltă.

„Sunt romantic când este cazul și rareori simt chestia asta, dar când o simt o fac din tot sufletul. În primul rând mă uit la fața unei fete, după aceea mă uit la corp și după aia restul. Femeia ideală ar trebui să fie înaltă, aș putea să spun că îmi plac brunetele', a conchis concurentul.

Liviu și Maria, marii câștigători ai sezonului 3 de la Mireasa

Sezonul trecut, cel cu numărul 3, de la Mireasa a fost câștigat de cuplul format din Liviu și Maria. Ei sunt cei care au plecat acasă mai bogați cu 40.000 de euro, după ce au câștigat marele premiu. Cu toate că relația lor a fost una controversată, trecând prin multe certuri și dispute, într-un final, iubirea lor a învins. Drept dovadă, s-au și căsătorit.

„Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată, i-a spus Liviu Mariei, în finala emisiunii Mireasa, din sezonul al treilea.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter