Ilie Năstase, înjurături oribile pe Facebook după ce Ioana a anunțat divorțul. „Dragă Ilie, te rog să te opreşti!”

Publicat pe

La scurt timp după ce Ioana a anunțat divorțul, Ilie Năstase s-a pierdut cu firea și a umplut de înjurături pagina de Facebook a soției sale. Fostul mare tenismen, deranjat de comentariile de încurajare ale prietenelor virtuale ale Ioanei, a avut un comportament total nepotrivit…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Ioana Năstase și soțul ei a ajuns la final, însă acesta nu se poate obișnui, se pare, cu gîndul – Ilie Năstase a umplut de înjurături pagina de Facebook a soției sale, atacându-le cu exprimări triviale pe cele care au încurajat-o pe Ioana după ce a anunțat că divorțează. Reacția incredibilă a fostului mare tenismen este total nefirească și departe de un comportament demn de un gentleman…

Anunțul care a declanșat totul

Limbajul suburban cu care fostul sportiv a umplut pagina de Facebook a soției sale a luat prin surprinde pe toată lumea. La scurt timp după ce aceasta a anunțat despărțirea, Ilie Năstase le-a atacat pe prietenele virtuale ale fostei soții, pe Facebook, folosind înjurături imposibil de reprodus… Iată anunțul care a declanșat totul!

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!, a scris Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.

Citește și: Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Ilinca a dezvăluit motivul: „O veste neașteptată'

Citește și: De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp:„Am văzut foarte multe bârfe că…’

Citește și: Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Alec Baldwin, primele declarații după ce și-a omorât accidental colega: „Sunt distrus…'

Ilie Năstase, înjurături ca la ușa cortului pe Facebook

La scurt timp după postarea în care anunța despărțirea de Ilie Năstase, acesta a intrat pe pagina personală a Ioanei și le-a jignit pe prietenele virtuale ale acesteia, folosind înjurături imposibil de reprodus. Iar asta deoarece persoanele respective și-au „permis” să o susțină pe Ioana prin comentariile lor.

O prietenă virtuală a Ioanei Năstase: „Eu zic că meritați mult mai mult decât pe Ilie Năstase! Nicio pierdere!” Ilie Năstase: „S*** p***, fraiero!”

Altă prieten[ virtuală a Ioanei Năstase: „Bravo, Ioana, ai făcut foarte bine, trebuia mai de mult, ai încercat, poate… Nu meritai un așa bărbat, pierdut, un om de nimic, chiar dacă a fost ce a fost. Și Hagi a fost și rămâne un om genial, dar este un familist convins. Ești frumoasă! Să fii sănătoasă și îți vei găsi pe cineva care te merită. Succes!” Ilie Năstase: Fraiero, tu știi ce am făcut în viața mea… Tu nu ai realizat nimic, p*** jegoasă ce ești.

Ilie Năstase: „S*** p*** tu și familia ta.”
lie Năstase: „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!'.

După acest spectacol de trivialități, Ioana Năstase a șters postarea cu pricina, dar nu înainte de a interveni și a-i face soțului său morală.

Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!', a fost mesajul scris de Ioana Năstase.

Ilie și Ioana Năstase nu sunt la prima despărțire

Ioana și Ilie Năstase au avut o relație tumultuoasă, presăratăcu mai multe despărțiri, însă de data aceasta, se pare, au ajuns la final. Prima oară, cei doi au vrut să se despartă în luna ianuarie, după ce Ioana a fost lovită de soțul ei și a chemat Poliția.

Totul s-a întâmplat după ce femeia s-a întors de la munte, acolo unde și-a serbat ziua onomastică.

Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa„, a povestit atunci Ioana Năstase.

Pe 2 martie, Ioana a intentat divorț, însă ulterior cei doi au petrecut Paștele împreună, iar în luna iunie soția tenismenului și-a retras cererea de separare, mărturisind că Ilie Năstase este la vârsta la care are nevoie de ajutor și că, din păcate, nu are pe nimeni altcineva în preajmă lui care să îi fie alături…

Din păcate, totul a luat din nou sfârșit patru luni mai târziu, cu acest deznodământ extrem de trist.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter