Cine sunt nașii fiului Gabrielei și al lui Dani Oțil. Nu sunt aceiași cu cei de la nuntă

Publicat pe

În urmă cu doar o zi, Dani și Gabriela Oțil și-au botezat fiul. Soții au decis să organizeze acest eveniment important cu doar o zi înainte ca noile restricții să intre în vigoare. Astfel, că nu s-au știut prea multe informații despre creștinarea lui Luca Tiago. Însă, toată lumea a rămas surprinsă să vadă că nu Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu i-au fost nașii micuțului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Duminică, 24 octombrie, Gabriela și Dani Oțil și-au botezatul fiul. Cei doi s-au prezentat la biserică, alături de cei apropiați, pentru creștinarea micuțului Luca Tiago. Petrecerea a continuat la restaurantul pe care îl deține prezentatorul de televiziune.

Însă, fanii au surprinși să vadă că fiul vedetelor nu a fost botezat de Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, cei care sunt nașii de căsătorie.

Citește și: Imagini din casa lui Dani Oțil.A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

Citește și: Răzvan Simion, despre relația cu Dani Oțil:’Fiica mea a fost concepută cu Dani de față’

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani

Citește și: Rita Mureșan, fotografie rară cu fostul soț și cele două fiice

Cine sunt nașii lui Luca Tiago

În data de 15 mai, Gabriela și Dani Oțil au devenit soț și soție. Cei doi i-au avut nași chiar pe Roxana Ionescu și pe Tinu Vidaicu.

Ei bine, însă acest lucru nu s-a întâmplat și la botezul micuțului Luca. Cuplul nu l-a botezat pe băiatul lui Dani Oțil, dar nici nu au fost prezenți la eveniment. Se pare că nașii de botez au fost Laura Dumitru și Homan TandiJono, acest lucru reieșind din cele postate de Gabriela Oțil.

„Cei mai frumoși nași are Luca', a transmis soția lui Dani Oțil.

Slujba de creștinare a micuțului Luca Tiago a fost cât se poate intimă, doar oamenii apropiați au participat la primul eveniment important din viața bebelușului. Petrecerea s-a mutat la restaurantul prezentatorului de televiziune, iar atmosfera a fost întreținută de cântăreața Raluka.

Dani Oțil, scrisoare pentru fiul său

La puțin timp după ce soția și fiul lui au fost externați din spital, Dani Oțil a publicat o scrisoare extrem de emoționantă pe Internet.

„Dragul meu „Cârcel sau „Mâini de bătrânel, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine, e o parte din scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul lui scrisă pe Instagram.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter