Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție de senzație la botezul fiului lui Dani Oțil. Ce ținute au purtat

Publicat pe

Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție de senzație la botezul fiului lui Dani Oțil. Pe 24 octombrie Dani Oțil și Gabriela Prisecariu și-au botezat fiul, pe Luca Tiago. Printre invitați s-au numărat și Răzvan Simion alături de iubita sa, Daliana Răducan, care au atras toate privirile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează un cuplu extrem de apreciat de către publicul larg. Cei doi și-au făcut apariția la botezul lui Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisecariu. Aceștia au optat pentru ținute simple, dar sofisticate, care au atras imediat atenția celor prezenți.

Aceștia au optat pentru ținute negre, foarte elegante și pline de rafinament. Au atras toate privirile și toată admirația din partea celor prezenți.

Citește și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, despre planurile lor de cuplu:„Căsătoria ține de firesc, copilul…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion și cum a evoluat relația lor:„Mi-am asumat un risc'/ EXCLUSIV

Citește și: George Hora și iubita lui, Ramona, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Ilie Năstase, înjurături oribile pe Facebook după ce Ioana a anunțat divorțul.„Dragă Ilie, te rog să te opreşti!'

Răzvan Simion și Daliana Răducan, apariție de senzație la botezul fiului lui Dani Oțil

La botezul fiului lui Dani Oțil au participat foarte multe persoane din showbizul românesc. Printre acestea se numără și Răzvan Simion alături de Daliana Răducan. Cei doi au atras imediat atenția celor prezenți datorită ținutelor alese. Amândoi au optat pentru a purta negru, iar costumul Dalianei conținea și dungi negre. Aceștia au dat dovadă de rafinament și eleganță, iar din acest motiv au fost foarte apreciați!

În ceea ce îi privește pe proaspății părinți, ei au ales să poarte ținute cât mai colorate. Dani a avut un costum albastru deschis, în timp ce Gabriela a optat pentru un costum roșu aprins.

Prima vacanță a cuplului

Răzvan Simion și iubita sa s-au îndrăgostit în urmă cu un an, la scurt timp după ce Răzvan se despărțise de Lidia Buble. Acesta a povestit despre amintirea primei vacanțe împreună cu femeia visurilor sale.

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre', a declarat prezentatorul de la Antena 1 pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter