Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel: „Fratele Culiță...”

Publicat pe

Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Încă din prima parte a zilei, cântărețul a fost asaltat cu sute de urări, atât din partea fanilor, cât și a apropiaților săi. Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2021, i-a transmis un mesaj emoționant artistului, chiar în văzul tuturor. L-a numit „fratele Culiță', dovadă că îi leagă o frumoasă relație de prietenie și i-a spus că a fost unul dintre „eroii' din competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a împlinit astăzi 29 de ani. Cu un succes răsunător în lumea muzicii, artistul se bucură de susținerea miilor de fani. Aceștia au avut grijă să-i aducă zâmbetul pe buze încă de la primele ore, de ziua lui de naștere. Nici rudele și prietenii săi nu s-au lăsat mai prejos. Bunul său amic, Daniel Pavel, i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare, amintindu-și de parcursul lui de la Survivor.

Daniel Pavel i-a făcut urarea lui Culiță Sterp prin intermediul unui filmuleț. Prezentatorul de la Survivor România 2021 s-a filmat pe stradă în timp ce-i transmitea artistului cele mai frumoase gânduri. L-a numit „frate', semn că după competiția de pe Kanal D îi leagă o relație de prietenie și respect.

Citește și: De ce nu a fost Jador la botezul fiului lui Culiță Sterp:”Am văzut foarte multe bârfe că…”

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela:„Eu nu sunt genul care sa dea intr-o femeie, dar…'

Citește și: Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soțul altei femei:„Am încercat să îmi salvez căsnicia…'. Cum a reacționat artista

Citește și: Reghe Jr. a izbucnit în lacrimi în public. Anamaria Prodan:„Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă'

Culiță Sterp a împlinit 29 de ani. Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel

Daniel Pavel și-a adus aminte de perioada în care Culiță Sterp a făcut parte din concurs. A spus despre el că e unul dintre „eroii Survivor România', din sezonul al doilea, lucru ce l-a încântat profund pe partenerul Danielei Iliescu.

„Salutăm acolo la Culiță. Fratele Culiță face și el o mare sărbătoare! Culiță, unul dintre autorii morali ai „domnului Dan'. Această expresie ne aduce aminte de Dominicană, de nisipul fierbinte, acolo unde s-au forjat eroii Survivor România sezonul al doilea. Unul dintre ei ești și tu, Culi', i-a spus Daniel Pavel lui Culiță Sterp pe Instagram, notează wowbiz.ro.

Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel

În continuare, Daniel Pavel i-a urat lui Culiță Sterp să fie sănătos și să se bucure toată viața de cei dragi sufletului. Printre altele, prezentatorul TV a susținut că artistul are un vibe aparte, prin care-i încântă mereu pe ceilalți.

„La mulți ani, să fii sănătos, tot ce îți dorești tu. Să te bucuri de odorul tău de acasă, de toți cei dragi ai tăi, de mama ta, de fratele, sora, toată familia ta și de cei pe cei care îi încânți cu muzica ta și cu vibe-ul pe care îl ai întotdeauna. La muți ani, să fii sănătos!', a continuat el.

Ce cadou a primit Culiță Sterp de ziua lui de naștere

În primele ore din ziua lui de naștere, Culiță Sterp se afla la un eveniment la Vicovu de Sus. Chiar dacă a fost departe de familie, colegii lui l-au făcut fericit, oferindu-i un cadou scump, la care mulți visează.

„I-am spus băieților din formație că am văzut papuci șmecheri pe Internet. Dacă mi-au luat fake-uri, îi omor! N-am văzut de ăștia în viața mea', a spus Culiță Sterp când desfăcea cadoul.

În dreptul imaginilor cu darul primit, Culiță Sterp a scris și un mesaj. A povestit cum ziua lui de naștere l-a „prins la cântat' și că a fost atât de concentrat, încât a uitat că ziua lui vine după ora 00:00.

„Ziua mea m-a prins la cântat, este o zi ca oricare alta, pentru mine, am și uitat sincer că după 12 noaptea e 25 octombrie. Important e să fiu sănătos și fericit, că așa simt că e ziua mea în fiecare zi', a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter