Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soțul altei femei: "Am încercat să îmi salvez căsnicia...". Cum a reacționat artista

Publicat pe

Carmen de la Sălciua a fost acuzată că a spart casa unei femei. Cântăreața formează o relație cu un cunoscut om de afaceri, care se pare că ar fi fost căsătorit în momentul în care s-a cuplat cu artista. Fosta soție a bărbatului a făcut primele declarații despre scandalul momentului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua declara, în urmă cu puțin timp, că iubește din nou și că este extrem de fericită. Ei bine, nu se gândea nimeni că vedeta urmează să fie implicată într-un scandal de proporții. Bianca Emanuela, soția bărbatului cu care artista este cuplată, susține că ea este cea care i-a destrămat căsnicia.

Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soțul altei femei: "Am încercat să îmi salvez căsnicia...". Cum a reacționat artistaCarmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soțul altei femei: "Am încercat să îmi salvez căsnicia...". Cum a reacționat artista

Ba chiar mai mult, cântăreața recunoaște că este într-o relație cu omul de afaceri, însă susține că nu ea ar fi de vină pentru cele întâmplate.

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi:’Carmen îl place pe iubitul Biancăi’

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:’Am plâns, l-am pus să…’

Citește și: Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras:„O altă pițipoancă…

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui:„Este un model de femeie

Carmen de la Sălciua, implicată într-un scandal de proporții

În urmă cu puțin timp, Carmen de la Sălciua a fost implicată într-un scandal de proporții. Cântăreața a fost acuzată de o femeie care i-a destrămat căsnica cu soțul ei. Bianca Emanuela susține că a simțit că relația cu partenerul ei nu mai este la fel și că este vorba de ceva la mijloc.

Ba chiar mai mult, ar fi aflat de mai mulți apropiați faptul că soțul ei o înșală. Însă, toate aceste zvonuri au fost confirmate în momentul în care a văzut portofelul lui într-o fotografie postată de Carmen de la Sălciua. Ulterior, aceasta a mai aflat că aceștia chiar au plecat într-o vacanță împreună.

Omul de afaceri i-ar fi cerut divorțul soției sale, întrucât își dorește să rămână cu iubita lui.

„El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea. Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber.”, a declarat pentru SpyNews Emanuela Bianca.

Cum a reacționat Carmen de la Sălciua

La puțin timp după ce s-a aflat de triunghiul amoros, Carmen de la Sălciua a făcut primele declarații despre relația ei. Artista susține că iubitul ei ar fi încheiat orice socoteală cu soția lui, dar și faptul că nu are nicio legătură cu acest scandal.

”Iubitul meu a încheiat orice socoteală cu femeia asta. N-am nicio legătură cu cearta lor. Eu nu apar în viața oamenilor care au încă socoteli, dacă un om de exemplu îl întâlnesc și el este într-un proces de divorț, asta nu înseamnă că eu nu mi-am asumat relația. Sunt o femeie iubită, nu are legătură, dacă unii oameni nu sunt făcuți să funcționeze împreună, asta nu înseamnă că trebuie să pună etichete celui de-al treilea. Eu sunt o femeie chiar foartea asumată, dacă simt că un om este sincer și spune adevărul, stau să-l ascult. A fost foarte sincer cu mine, din moment ce actele de divorț s-au înaintat înainte ca eu să fiu în ecuația asta. Nu sunt eu de vină, n-am nicio treabă cu probleme celor din jurul meu. Fiecare trebuie să le rezolve, așa cum și eu trecut printr-un divorț. Nu am destrămat nicio familie”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena Stars.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter