Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot avea copii: „Îmi e frică”

Publicat pe

Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot deveni părinți. Cei doi artiști au încercat de mai multe ori să aducă pe lume un copil, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Se pare că au ajuns să ceară sfaturile unor medici specialiști pentru a remedia această problemă. Ei visează la o familie împreună și speră ca într-o zi să devină părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Puican și Armin Nicoară formează un cuplu extrem de apreciat de publicul larg. Aceștia, deși se iubesc enorm, încă nu au reușit să aducă pe lume un copil. Se pare că dorința există, însă problemele de sănătate nu reușesc decât să îi împiedice din a construi o familie. Ei au apelat chiar și la ajutorul unui medic specialist pentru a aduce pe lume un copil!

Cuplul speră ca într-o zi lucrurile să se remedieze și să poată construi o familie. Mai mult, ei au vorbit cu un medic specialist, care le-a explicat ce trebuie să facă pentru a deveni părinți.

Citește și: Claudia Puican a pierdut inelul de logodnă de la Armin Nicoară.Bijuteria valorează enorm!

Citește și: Cine este Armin Nicoară.A trăit o dramă, în liceu

Citește și: Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Ilinca a dezvăluit motivul:„O veste neașteptată'

Citește și: Alec Baldwin, primele declarații după ce și-a omorât accidental colega:„Sunt distrus…'

Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot avea copii

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc enorm să construiască o familie. Din păcate, cei doi nu au reușit până în acest moment din cauza problemelor de sănătate cu care artistul se confruntă.

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema.', a mărturisit Claudia Puican.

Armin Nicoară a confirmat spusele Claudiei și consideră că ar trebui să aibă un regim alimentar mai strict pentru a putea deveni tată. Acesta i-a mărturisit medicului specialist de ce nu respectă alimentația impusă de diabet.

,,La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat.', a declarat Armin Nicoară.

Claudia Puican: „Îmi e teamă'

Claudia Puican se teme ca într-o posibilă sarcină, să nu aibă copilul de suferit. Ea mărturiesește că nu are un ritm de viață foarte organizat din cauza faptului că programul său este foarte agitat.

,,Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc.', a mai spus Claudia.

Artista a izbucnit în lacrimi

Blondina a mărturisit că îi este teamă ca în eventualitatea unei sarcini, copilul să nu aibă de suferit. Ea a început să plângă în timpul conversației pe care o purta cu medicul specialist.

,,Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare.', a spus spre final Claudia.

Medicul i-a îndrumat pe cei doi și i-a asigurat că va găsi o soluție pentru situația lor.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter