Ce relație are Anamaria Prodan cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu: „Unul dintre cei mai buni”

Publicat pe

Aflată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, vedeta a vorbit, de curând, despre relația pe care o are în cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu, tatăl celor două fete ale impresarei, Rebecca și Sarah. Cei doi s-au separat în 2007 și de atunci, așa cum Anamaria Prodan spune sunt cei mai buni prieteni.

Atunci când vine vorba despre relația Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă. Impresara a dezvăluit că primul ei soț este, fără doar și poate, unul dintre cele mai importante persoane din viața ei. Pentru el, spunea ea are numai respect. Fostul handbalist locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii.

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul ei soț

Deși atunci când a fost întrebată de relația cu Tibi Dumitrescu, Anamaria Prodan nu dat prea multe declarații, mesajul pe care i-a transmis este unul cât se poate de clar.

Aici este vorba de educaţie. Şi eu cu primul meu soţ am rămas în relaţii extraordinare. Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.Eu mulţumesc tuturor oamenilor care vin în viaţa mea şi dacă pleacă, pleacă pentru că aşa vrea Dumnezeu şi numai El ştie cum este mai bine', a dezvăluit Anamaria Prodan, pentru România TV.

Citește și: Ultimul scenariul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț:

Citește și: Cum au fost surprinși Pepe și Yasmine, după zvonurile despărțirii.

Citește și: Artista Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei

Sarah îi calcă pe urme tatălui său

Fostul handbalist Tiberiu Dumitrescu și Anamaria Prodan au fost căsătoriți timp de nouă ani și au divorțat anul 2007. Cei doi au împreună după fete, pe Rebecca (22 de ani) și pe Sarah (21 de ani).

Sara îi calcă pe urme lui Tiberiu Dumitrescu în ceea ce privește cariera, ea fiind o jucătoare de baschet foarte apreciată în Statele Unite ale Americii, semnând, vara asta, cu echipa Cal Poly.

Fata a trecut, în acest an, printr-o operație dificilă, la genunchi, dar, din fericire, recuperarea a mers perfect, motiv pentru care a fost oferată de o echipă de baschet feminin foarte puternică din SUA.

„Sarah are o abilitate excelentă de a înscrie. Este un ‘monstru pe tabelă şi aduce o etică de muncă excelentă şi o mentalitate câştigătoare. Cu abilitatea ei de a marca şi cu duritatea ei fizică şi mentală devenim o echipă mai bună’, a spus antrenorul echipei cu care a semnat fiica lui Tiberiu Dumitrescu, Cal Poly, Faith Mimnaugh, pe site-ul oficial al clubului.

Ce spune Anamaria Prodan despre o eventuală împăcare cu Reghe

Anamaria Prodan a dezvăluit, potrivit aceleași surse, că o eventuală împăcare cu Reghe este exclusă pentru că antrenorul a ales să divorțeze de ea prin intermediul unui scandal public, lucru care a deranjat-o foarte tare.

„Astea sunt nişte lucruri pe care la fel… never say never(n.r: „Niciodată să nu spui niciodată”). Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători, şi de oameni foarte serioşi şi foarte laudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodata în mocirlă.

Si în momentul ăsta suntem trasi cumva, fara voia noastra, in ceva oribil, de aia încercăm să iesim, să respiram aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă', a continuat impresara.

Anamaria susține că ea este un om fericit orice s-ar întâmpla, pentru că toate au motivul lor. „Da. Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv.

Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo. Eu toata viata mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi sotul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem.

Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Ana Maria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasa numai lucruri frumoase', a mai spus soția antrenorului.

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter