Ultimul scenariul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Se vor împăca repede”

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf (44 de ani) renunță la căsnicie, după 15 ani de relație, care, la prima vedere părea una stabilă și fericită. Deși antrenorul echipei Craiova a a depus actele, iar impresara a confirmat până la urmă informația, Dumitru Dragomir, un apropiat al celebrului cuplu are o altă teorie despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Anamaria Prodan și Reghe nu vor duce la capăt divorțul pentru că au foarte multe motive să rămănă împreună. El este convins că despărțirea nu va fi de lungă durată, iar cei doi se vor împăca repede, de dragul copiilor pentru că cei doi au pus întotdeauna familia pe primul loc.

Ultimul scenariul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Se vor împăca repede'Ultimul scenariul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: „Se vor împăca repede'

Dumitru Dragomir: Anamaria Prodan și Reghe se vor împăca

Fostul șef de la LPF crede că antrenorul e la o vârstă „foarte periculoasă” iar acest lucru a trebui să îi facă pe Reghe să fie mai atent cu viața lui personală.

„Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii?

Sunt lucruri firești, lucruri care nu li se întâmplă numai lor. La noi în familie nu au existat divorțuri, din moși strămoși. Noi suntem așa, consecvenți, suntem atașați unul de altul. Eu am 54 de ani de căsătorie, vă dați seama! I-am cunoscut. Sunt niște copii foarte manierați amândoi.

Și Ana e o fată foarte deșteaptă, și Reghe… Asta e o vârstă foarte periculoasă, când ajungi între 45 și 60 de ani e o nenorocire. Să țineți minte ce vă spun! Asta e cea mai nenorocită vârstă! Uitați-vă în lume!

Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog. Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți.

Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani', a declarat Dumitru Dragomir despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe, la Digisport Live.

Cum îi sfătuiește Dumitru Dragomir să își rezolve problemele

Mai mult decât atât, Dumitru Dragomir le-a oferit și niște sfaturi care ar putea să îi scape pe Anamaria Prodan și Reghe de divorțul iminent.

Pentru Ana… o felicit că nu a scos nicio murdărie la suprafață! Bravo ei! Și pe Reghe, la fel! Ciocul mic la amândoi, bravo lor! Adică nu și-au spălat rufele în fața lumii. Și banii mulți strică multe caractere. Când ai bani, ai și distracții, ai tot ce vrei pe lumea asta, iar tentația și coruperea este așa de mare… Mai ales care cea vine din partea prietenilor. Anturajul te distruge.

Am înțeles că Reghe s-a îndrăgostit de o fată frumoasă și tânără. Și Ana e frumoasă, dar aia e mai tânără cu vreo 15 ani decât ea, din ce am înțeles. Ea s-a menținut foarte bine și arată foarte bine Ana și e fată deșteaptă, iar Reghe e un antrenor foarte serios', a completat Mitică Dragomir.

Citește și: Ultimele detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe.Când va avea loc procesul

Citește și: Ce dezvăluiri face Anamaria Prodan despre Reghe, în cartea ei:'Dacă-mi va cere ajutorul, eu…'

Citește și: Cum au fost surprinși Pepe și Yasmine, după zvonurile despărțirii.

Citește și: Artista Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei

Anamaria Prodan, dispusă să rămână prietenă cu Reghe după divorț

Anamaria Prodan a povestit că de-a lungul vieții a trecut prin mai multe momente grele, dar a reușit să le depășească zâmbind. Crede că Dumnezeu îi dă omului cât poate să ducă, pentru ca să înțeleagă că ar merita mai mult.

Sexy-impresara a declarat că cel mai greu moment a fost reprezentat de pierderea părinților ei. În rest, vedeta susține că totul vine în viață cu un anumit scop. Anamaria Prodan a transmis și un mesaj cu subînțeles, spunând că a înțeles că dacă nu „eliberezi repede scaunul, nu se aşează nimeni niciodată’.

„Am depăşit momentele grele din viaţa mea zâmbind, plină de optimism. Am înţeles că în viaţa asta, Dumnezeu îţi dă cât poţi duce şi îţi dă ca tu să înţelegi că meriţi mult mai mult.

Cel mai greu moment a fost pierderea mamei mele şi al tatălui meu, în rest, totul este… ceva care vine în viaţa ta cu un anumit scop şi ceva pe care tu trebuie să-l înţelegi dacă eşti evoluat, şi ceva ce trebuie să aplici foarte tare pentru că eu am înţeles un singur lucru, dacă nu eliberezi repede scaunul, nu se aşază nimeni niciodată’, a declarat Anamaria Prodan la un post TV, conform wowbiz.ro.

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă