Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu: „Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege...”

Publicat pe

Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu. Cântăreața a făcut anunțul în direct, în cadrul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Artista a vorbit și despre inel. A spus că deși fiecare e liber să facă ce vrea cu el, din punctul ei de vedere este un gest urât să-l dai înapoi. Iată ce alte dezvăluiri surprinzătoare a făcut vedeta la Antena 1!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu, în direct, la Antena 1. În această dimineață, cântăreața a fost invitată în cadrul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Pe lângă muzică, artista a vorbit și despre perioada delicată prin care tocmai a trecut. După o căsătorie în secret, vedeta și fostul ei soț au divorțat tot în secret, dorindu-și cel mai probabil să păstreze discreția.

Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu: „Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege...'Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu: „Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege...'

În ultima vreme, în presă au apărut diverse zvonuri conform cărora Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-ar fi despărțit. Astăzi, cântăreața a decis să dea cărțile pe față și a confirmat speculațiile. În plus, vedeta a dezvăluit că cei doi au și divorțat recent, fără să menționeze însă cum s-a ajuns la această separare. A precizat doar că în ultima vreme „s-au întâmplat multe'.

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit!Gestul lui i-a dat de gol

Citește și: Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu:„Toate zidurile mele s-au prăbușit'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț:„Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine'

Citește și: George Burcea, despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan:„A fost dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte'

Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu

Astăzi, Alexandra Stan a făcut un anunț șocant pentru toți fanii ei. Cântăreața a confirmat că ea și Emanuel Necatu au divorțat. Artista a dat vestea că nu mai este măritată, la scurt timp după ce și-a rezentat noua piesă intitulată „Tokyo'. În continuare, redăm dialogul integral dintre ea și Dani Oțil de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani .

„Dani Oțil: Cum e măritată?

Alexandra Stan: Păi nu mai sunt măritată, n-ai văzut? Am divorțat.

Dani Oțil: Când?

Alexandra Stan: Tu ai lag, frate, deci pe bune… Zici că ți-a mâncat ție copilul neuronii.

Dani Oțil: Când am avut timp? Când am avut timp că abia ne-am…?

Alexandra Stan: Știu, dar s-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward (n.r. pe redepe înainte), ca japonezii.

Dani Oțil: Sper că nu mă treceți la o gafă, n-am știut. De unde să știu? Pe vremuri venea la noi la restaurant, ne povestea ce pățește, ce nu pățește, vorbeam de mâță, aveam alte discuții. După aia câteva luni a dispărut din motive de para casar și acum na…

Alexandra Stan: Ja no stoi mas casada, soi divorciada. (n.r. – nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată)', așa a arătat prima parte a dialogului dintre ei.

Ce va face artista cu inelul de logodnă

Potrivit Spynews.ro, în prezent, Alexandra Stan e singură. Deși nu mai poartă verigheta, artista nu ar fi renunțat de tot la ea. În plus, consideră că nu e un gest frumos să-i înapoiezi fostului soț inelul de logodnă. Totodată, ea a declarat că dacă bărbaților li se pare normal ca femeile să le înapoieze inelul, și ei ar trebui la rândul lor să le dea înapoi „așteptările, visele și anii'.

„Dani Oțil: Noi avem aici o statistică în gașcă. Fetele zic că inelul nu se dă înapoi niciodată.

Alexandra Stan: Păi nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât se scump e.

Dani Oțil: A, deci ești de acord cu…

Alexandra Stan: Glumesc. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile.

Dani Oțil: Îl arunci în mare?

Alexandra Stan: Nu știu ce să zic.

Dani Oțil: Dacă e cu pietroi de peste 5.000 de euro ce faci cu el?

Alexandra Stan: Îl vinzi, îți dai seama.

Dani Oțil: Să știi că dacă întrebi bărbații e altfel. Bărbații zic să-l dai înapoi sau măcar contravaloarea. Așa ar fi corect, nu?

Alexandra Stan: Da, păi să dea și ei înapoi așteptările pe care le-au creat, visele…

Dani Oțil: Și anii.

Alexandra Stan: Anii, exact. Dă-mi visele înapoi și zilele cu soare', a continuat discuția dintre ei.

Alexandra Stan și fostul ei soț se căsătoriseră în secret

În vara acestui an, Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că s-a măritat. Ne-a dezvăluit totul după ce avusese loc căsătoria. Pe atunci, vedeta susținea că s-a căsătorit pentru toată viața. Acum însă, ea și fostul ei soț, Emanuel Necatu au ajuns la divorț.

„Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită.', ne spunea atunci Alexandra Stan.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter