Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu: „Toate zidurile mele s-au prăbușit”

Publicat pe

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu. De câteva luni, toată lumea se întreabă dacă Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit. Ei bine, zvonurile privind separarea lor au început să prindă contur. După ce bărbatul înlăturat orice urmă a soției lui de pe Instagram, a venit rândul artistei să ia atitudine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu. Începând de la mijlocul verii, fotografiile pe care le-au postat împreună în mediul online au început să fie din ce în ce mai rare. De curând ele au devenit inexistente. Bărbatul le-a șters și pe cele vechi.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu: „Toate zidurile mele s-au prăbușit'Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu: „Toate zidurile mele s-au prăbușit'

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu. Melodia care spune tot

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu. Deși Alexandra nu a dat până acum nicio declarație oficială despre despărțirea de Emanuel, artista a postat un videoclip pe pagina ei de Instagram, în care ascultă o melodie cu un mesaj trist.

„A fost odată ca niciodată/ Să ne îndrăgostim/ Eram atât de siguri/ Orbiți de stelele de deasupra/ Am încercat și am încercat să te avertizez/ Că m-aș putea destrăma/

Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți salva/ Toate zidurile mele s-au prăbușit asupra mea/ Nu mă poți schimba', sunt versurile piesei pe care o ascultă Alexandra Stan, la Instastory.

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:'A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Măruță se apără în scandalul cu Alexandra Stan

Citește și: Fiul lui Romică Țociu, Cătălin, se căsătorește religios

Citește și: La ce nume s-au gândit Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pentru fiul lor

A fost prima care a șters pozele cu soțul ei

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu. Încă de acum o lună, artista a șters pozele cu soțul ei de pe rețelele sociale, lăsând doar câteva din pictorial pe care ea și Emanuel Necatu l-au făcut pentru Revista VIVA!, unde au și anunțat în exclusivitate vestea căsătoriei lor.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu. Un alt detaliu care a amplificat zvonurile despărțirii a fost reprezentat de faptul că Alexandra Stan a fost surprinsă fără verighetă.

Alexandra Stan, prima reacție, după despărțirea de Emanuel Necatu. Acum, soțul Alexandrei Stan, Emanuel Necatu, a șters și el pozele cu artista de pe rețelele sociale, gest prin care acesta confirmă zvonurile în ceea ce privește despărțirea.

Ce zicea Alexandra despre despărțirea de Emanuel

După ce au apărut speculațiile respective, Alexandra Stan a fost contactată și a oferit un răspuns evaziv în ceea ce privește despărțirea de soțul ei.

Artista a declarat luna trecută că își dorește ca relația ei cu Emanuel să fie cât mai intimă, mai ales că lui nu îi place să se vorbească despre el în presă.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place.

Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare‘, ne-a spus Alexandra Stan în exclusivitate, luna trecută.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter