Cine este Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. A jucat în mai multe filme

Publicat pe

Cine este Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. De la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu a mai apărut alături de niciun bărbat, până vara aceasta. Actorul cubanez și artista de la noi au petrecut o vacanță împreună în Ibiza, iar dovadă o fac imaginile cu cei doi îndrăgostiți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Acum toată lumea se întreabă cine Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. Ei bine, el este un actor cubanez, în vârstă de 37 de ani.

Cine este Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. A jucat în mai multe filmeCine este Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. A jucat în mai multe filme

Cine este Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. E un actor de succes

Cine este Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. La fel ca și Lidia, artistul are o comunitate impresionată în mediul online, pe paginile lui apărând foarte des in ipostaze provocatoare, pe semne că este foarte mândru de aspectul lui fizic.

Dacă este să ne referim la cariera lui profesională, actorul Harlys Becerra este extrem de cunoscut datorită filmelor în care a făcut senzație, cum ar fi „Vis a vis', „Bounty Hunters', „Rețeaua Cubaneză' sau 'A opta victimă'.

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație

Citește și: Jo a spus totul despre Lidia Buble și Răzvan Simion

Citește și: De ce nu vor Nicole Cherry și iubitul ei să se căsătorească

Citește și: Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!'. Ruxi

Au fost dați de gol de către un prieten

Cine este Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble. Deși o vreme și-au ținut relația secretă, cei doi îndrăgostiți au fost dați de gol de un prieten comun, care a postat o fotografie dintr-o vacanță în Spania, imagine în care cei doi au apărut unul lângă celălalt, extrem de apropiați

Spre dezamăgirea fanilor ei, celebra cântăreață nu a vrut să dea prea multe detalii despre noul ei partener de viață, fiind destul de rezervată atunci când vine vorba de viața amoroasă și de noua ei cucerire.

Lidia Buble s-a iubit cu Răzvan Simion timp de cinci ani

În vara anului trecut s-au despărțit. „Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva.

Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste.

Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă', a declarat Lidia Buble la acea vreme.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter