Artista Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei: „Sunt amenințată fizic și verbal”

Publicat pe

Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei. De când este însărcinată, cântăreața Dodo s-a confruntat cu foarte multe probleme. Aceasta a fost infectată cu COVID-19, a ajuns pe paturile spitalelor, iar acum este hărțuită de tatăl fiului său. Artista a apelat la ajutorul autorităților pentru a-l ține departe pe omul alături de care urmează să aibă un copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dodo este una dintre artistele care urmează să devină mame în această perioadă. Cântăreața s-a confruntat cu foarte multe probleme de când este însărcinată. În primă instanță, ea a fost diagnosticată cu COVID-19 și a ajuns pe patul de spital. Acum, artista este hărțuită de tatăl copilului său, împotriva căruia a depus și o plângere. Liviu are o altă perspectivă a lucrurilor, care se contrazice cu cea a divei.

Artista Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei: „Sunt amenințată fizic și verbal'Artista Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei: „Sunt amenințată fizic și verbal'

Se pare că Dodo este urmărită de probleme de când a rămas însărcinată. Tânăra se află într-un conflict direct cu tatăl copilului său, despre care ea spune că nu o lasă în pace.

Citește și: Dodo, primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19 în a opta lună de sarcină:„M-am simțit foarte rău'

Citește și: Însărcinată în opt luni, Dodo este internată cu COVID-19:”Am zis să sunăm la Salvare”

Citește și: Cristiano Ronaldo va deveni tată pentru a șasea oară.Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Reghe, în plin divorț:„Sunt destul de puternică să trăiesc și fără tine'

Dodo a depus plângere împotriva tatălui copilului ei

Cântăreața Dodo se simte hărțuită de tatăl copilului său, împotriva căruia a depus și plângere. Potrivit acesteia, Liviu o amenință atât fizic, cât și verbal pe viitoarea mămică.

„Eu am depus plângere împotriva lui Liviu pentru că de câteva luni de zile sunt amentinata fizic, cât și verbal. Nu ma lasă în pace, deși l-am rugat să nu mă mai caute. Eu am dovezi în această privință și le-am prezentat autorităților', a spus ea la Antena Stars.

Liviu confirmă acuzațiile

Bărbatul a confirmat cele spuse de Dodo, însă subliniază faptul că nu sunt de actualitate acele amenințări. El susține că i-ar fi trimis mesaje violente atunci când cei doi s-au despărțit pentru prima oară.

„Da, este adevărat. Sunt niște amenințări, dar sunt foarte vechi, de când ne-am despărțit prima dată. Ea este supărată acum pentru că eu nu mai vreau să mă împac cu ea. Nu mai exista nicio șansă de împăcare între noi', susține el.

Dodo vrea să se împace cu el?

Potrivit acestuia, cântăreața Dodo își dorește să se împace cu Liviu. Acesta susține că ea l-a căutat în mai multe rânduri pentru a forma din nou un cuplu.

„Am primit un mesaj de la ea acum câteva zile în care îmi spune cavrea sa se împace cu mine, iar la câteva zile s-a dus la poliție și a depus plângere pe motivul că eu am amenințat-o”., susține bărbatul.

Dodo: „Nu mai vreau să am nicio treabă cu el'

Deși a început toată această controversă, Dodo susține că nu dorește să mai audă de fostul său partener de viață. Ea a subliniat acest lucru în nenumărate rânduri. Mai mult, aceasta susține că nu i-a trimis niciodată mesaje de împăcare fostului iubit, ba dimpotrivă, el ar visa la o reluare a relației.

„Sunt niște lucruri despre care nu am vrut sa se vorbească până în prezent. Eu am multe alte lucruri de făcut decât să stau sa ma cert cu Liviu. Eu am declarat și în online că nu mai vreau sa am nicio treaba cu el, am vrut sa încheiem aceasta relație frumos pentru că este un copil la mijloc. Eu nu am trimis niciun mesaj de împăcare către el, ba din contră Liviu mi-a trimis mesaj', susține cântăreața.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter