Însărcinată în opt luni, Dodo este internată cu COVID-19: "Am zis să sunăm la Salvare"

Publicat pe

Dodo este însărcinată în opt luni și urmează să devină mămică pentru prima oară. Însă, cântăreața, însărcinată în opt luni, a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate. Se pare că artista s-a infectat cu noul coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a lipsit o perioadă destulde lungă de timp după rețelele de socializare, Dodo și-a anunțat fanii că a fost internată în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Cântăreața s-a speriat, întrucât este însărcinată și în opt luni, și a decis să meargă la spital.

„Poate vă întrebați de ce nu am postat zilele astea. Din păcate, nu m-am simțit bine și a fost nevoie să rămân în spital pentru câteva zile', a scris Dodo în descrierea unui filmuleț de pe TikTok.

Citește și: Doinița Ioniță, fostă concurentă X Factor, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Povestea Doiniţei Ioniţă de la „X Factor'.Concurenta lui Ştefan Bănică a trecut printr-o dramă în 2017

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează:„Dăm vina unul pe altul’

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere:„Dureri crunte, am cedat nervos, eram epuizată’

Dodo s-a îmbolnăvit de COVID-19

Mama artistei a dat primele declarații despre starea fiicei sale de sănătate. Ei bine, Dodo a fost infectată cu noul coronavirus. Se pare că s-a simțit rău câteva zile, a avut febră, amețeală, durere de cap și a decis să sune la Salvare. A fost preluată de medici și i-au făcut un test COVID.

Din păcate, rezultatul a ieșit pozitiv și este internată de trei zile. Fiind însărcinată în opt luni, mama lui Dodo a spus că bebelușul se simte și el bine.

„De câteva zile Dodo s-a simțit rău, avea febră, amețeală, durere de cap, nu mânca nimic, o stare de moleșeală și am zis să sunăm totuși la Salvare. Au luat-o și au dus-o la Buzău, i-au făcut testul și au găsit-o cu COVID.

E internată de trei zile. Au traversat-o la Râmnicu Sărat, aici la noi. E mai bine, face tratament.Bebelușul e foarte bine, i-au făcut și ecografie, consult de specialitate, bebelușul este chiar foarte bine'a spus mama artistei, pentru un post de televiziune.

Doinița Ioniță este însărcinată cu primul copil

Doiniță Ioniță a devenit cunoscută după ce a participat la X Factor, făcând parte din echipa lui Ștefan Bănică. Artista a fost într-o relație cu Liviu, însă au decis să se despartă.

Dodo a anunțat că este însărcinată cu primul copil printr-un videoclip postat pe Internet. Alături de filmuleț, cântăreața a scris și: „Mulțumim, Doamne. Darul nostru de la Dumnezeu’.

sursa foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter