Fă-ți o declarație de dragoste!

Publicat pe

Da, ai citit bine! Fă-ți o declarație de dragoste! De ce? Pentru a te reconcilia cu tine însăți, a-ți reaminti că experiențele tale sunt valoroase, a-ți da seama că ai niște calități incontestabile și a inspira, la rândul tău, alte femei.

Femeile care-și fac declarații de dragoste sunt percepute ca vanitoase și superficiale. Însă iubirea de sine nu este un act narcisist, din contră! Este un semn de echilibru emoțional și de împăcare cu propriul corp. Într-o lume în care femeile sunt judecate pentru faptul că se îmbracă prea sumar sau prea conservator, că nu-și doresc copii sau că renunță la carieră pentru a face un copil, că poartă prea mult machiaj sau deloc, iubirea de sine devine un act radical. Alătură-te revoluției frumuseții printr-o declarație de dragoste care să vină din suflet!

Primul pas pentru a face acest lucru este să-ți admiri trăsăturile. Nu cu îngăduință, ci cu bucuria de a te redescoperi prin propriii ochi! Poate că ai un nas grecesc, o frunte renascentistă ori o siluetă rubensiană. Fii mândră de calitățile tale și spune povestea lor în fața camerei! Tu ești cea care definește standardele proprii de frumusețe. Cu machiaj sau fără, îmbrăcată ca de gală sau casual, alegerea este numai a ta și nimeni nu îți poate reproșa felul în care preferi să te înfățișezi.

Revoluția frumuseții este deja printre noi sau, poate mai bine zis, în fiecare dintre noi. Oricât de diferite am fi, orice femeie duce o luptă cu sine pentru a-și câștiga încrederea în propriile trăsături, fie ele fizice sau de caracter. Importantă este nu victoria, ci reconcilierea. Declarația de dragoste pe care o faci către tine însăți reprezintă doar primul pas în această reconciliere.

A venit momentul să traduci apelative precum „domnișoara știe tot', „insistentă', „încăpățânată' sau „sensibilă' prin inteligență, asertivitate, determinare și inteligență emoțională. Rescrie-ți propria narațiune departe de prejudecățile altora și spune-ți cu voce tare de ce te iubești! Adela Popescu, Andreea Esca, Andreea Raicu și Oana Pellea au făcut-o deja, iar lista este deschisă. Așază-te în fața camerei, apasă pe butonul de înregistrare și fă-ți o declarație de dragoste!

Primele 500 de femei care participă vor primi câte un kit cu mostre din diverse produse cosmetice. De asemenea, 40 de participante vor fi recompensate prin tragere la sorți cu kituri pentru sănătatea și frumusețea lor, iar alte 5 norocoase vor primi câte o poezie dedicată de către Iv cel Naiv.

Această inițiativă a fost pornită din dorința de a arăta oricărei femei că iubirea de sine nu este un sentiment superficial sau meschin. Echilibrul emoțional poate fi foarte greu de atins într-o lume în care a ști ce-ți dorești și a-ți impune propriile limite sunt deseori confundate cu egoismul sau orgoliul. Iubirea de sine este crucială pentru sănătatea interioară. Tu cum ți-ai spune că te iubești?

Sursă foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter