Gina Chirilă a trăit momente de panică, în China: „Mi s-au pus droguri în băutură”

Publicat pe

Gina Chirilă a trăit momente de panică, în China, după ce i-au fost droguri în băutură. Soția lui Bogdan Vlădău, și-a început cariera de model la o vârstă foarte fragedă, atunci când nu știa cât de periculoasă este, de fapt, lumea. Vedeta a povestit că în trecut a fost la un pas să devină victima unui abuz. Dar, din fericire, până la urmă a reușit să scape din aceea situație limită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Chirilă a trăit momente de panică, în China, după ce i-au fost droguri în băutură. Ea spune că atunci când alegi să faci meseria aceasta, în tinerețe, trebuie să fii conștient că la un moment dat ai putea fi în pericol. Important e să nu te pierzi cu firea.

Gina Chirilă a trăit momente de panică, în China. Cum a scăpat, după ce i s-a pus droguri în băutură

Gina Chirilă a trăit momente de panică, în China, Faptul că a avut instinctul să se protejeze a ajutat-o, dar întâmplarea care s-a petrecut acum șapte ani putea avea urmări grave.

„Eu am plecat la 19 ani în China singură, așa am început, dar tot răul spre bine, am acumulat foarte multă experiență.

Se întâmplă și în Europa, nu doar acolo, și este important să tragem un semnal de alarmă. Mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat.

Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu. După am auzit povești, la modul fete care au dispărut de tot, au fost răpite.

Un băiat a fost răpit timp de o săptămână, apoi a fost lăsat pe marginea drumului, habar nu are ce i s-a întâmplat. Băieți, fete, nu contează”, dezvăluit Gina, la ProTV.

Citește și: Bogdan Vlădău și Gina Chirilă și-au botezat fetița

Citește și: Incredibil cum arată Gina Chirilă, la 5 zile după ce a născut! Bogdan Vlădău, în culmea fericirii

Citește și: Theo Rose, fără lenjerie intimă la un eveniment

Citește și: De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer

Ce le sfătuiește Gina pe fetele care vor să facă modeling

Modelul le sfătuiește pe tine să se apuce de această meserie doar dacă există pasiune adevărată pentru că drumul până la succes este lung și greu.

„Ca orice altă meserie, probabil, modellingul are plusuri și minusuri. E foarte important să ai inteligență emoțională, din punctul meu de vedere, să poți să te descurci în situațiile astea, pentru că ele se întâmplă, sunt reale.

Aveam colege care aveau 14-15 ani, care au trecut prin aceleași încercări ca și mine, poate prin unele mai grele. Nimeni nu te obligă să faci ceva în industria asta, dar te manipulează cumva încât nu mai știi ce să faci exact”, a explicat Gina.

Părerea soțului ei, Bogdan Vlădău, despre acest incident

Soțul Ginei Chirilă este revoltat la auzirea celor întâmplate și îndeamnă tinerii să stea departe de lumea drogurilor.

„Nu e o glumă! Există și efecte adverse (n.red. ale drogurilor), am citit după. Eu mi-am mușcat mâna în somn „Deși pare o lume perfectă, dacă nu ai grijă de tine și nu știi să te descurci în situațiile astea, e grav ce se poate întâmpla. Nu recomand să începi de la o vârstă fragedă', a declarat Bogdan Vlădău.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter