De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer: „Aș fi amânat prea mult...”

Publicat pe

De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer. Ana Morodan, detectiv în primul sezon al show-ului, nu mai are contract cu ProTV. De curând, la aproape o lună de la startul celui de-al doilea sezon, vedeta a dezvăluit pe Instagram de ce nu a mai vrut să mai fie cea care descoperă vedete sub măștile simpatice ale emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer. Primul sezon al emisiunii i-a avut în rolul de detectivi pe Horia Brenciu, INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc.

Aceștia doi din urmă au fost înlocuiți cu actorul Alex Bogdan și respectiv Mihaela Rădulescu în locul Anei Morodan.

De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer. Lipsa timpul și-a spus cuvântul

De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer. Contesa digitală, așa cum este supranumită vedeta, a spus pe Instagram că participarea ei în emisiune nu a fost o afacere tocmai bună pentru ea.

De ce nu mai este Ana Morodan detectiv la Masked Singer. Ea spune că nu a mai avut timp de proiectele sale personale și a avut mult de pierdut.

„Nu aș mai fi vrut să particip la Masked Singer. Nu era o afacere bună. Aș fi amânat prea mult lansarea unui nou e-commerce fiind ocupată cu filmările. Deci, nu', a fost răspunsul dat de vedetă pe Instagram, unui fan curios.

Citește și: Concurenţii ASIA EXPRESS, terifiaţi de cobre, în India. Ana Morodan

Citește și: ASIA EXPRESS. Ana Morodan, contesa accidentelor auto

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria:„E o femeie cu…’

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Ana Morodan, despre situația ei financiară

Acum doi ani, Ana Morodan a fost întrebată într-un interviu pentru revistabiz.ro cât câștigă, în medie, pe lună.

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală.

Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță.

Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea', a declarat Ana Morodan pentru sursa citată.

Cine este Ana Morodan

Ana Morodan este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România. Tânăra a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatorul emisiunii „Nuntă cu Scântei’ (Antena 1) și concurent în reality-show-ului „Asia Express'.

Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, după terminarea studiilor profesând timp de un an și jumătate.

Ea spune că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. Ulterior, s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter