Cine sunt jurații Masterchef România 2021. Chef Foa revine la PRO TV

Publicat pe

Cine sunt jurații Masterchef România 2021. ProTV lansează un nou sezon al emisiunii culinare „Masterchef România'. Ultimul a fost difuzat în 2019 și îi avea ca specialiști pe Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran. În acest an, lucrurile stau puțin diferit atât în privința cerințelor emisiunii, cât și referitor la cei trei jurați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt jurații Mastechef România 2021. După o lungă așteptare, fanii emisiunii difuzate la ProTV se pot bucura de un nou sezon! Deja au început filmările pentru cooking show, iar pasionații de bucătărie se vor afla față în față cu noii jurați. Aceștia vor dovedi că abilitățile lor în bucătărie sunt excelente pentru a ajunge cât mai departe în competiție. În ceea ce privește etapă a concursului, aceștia trebuie să obțină minim două răspunsuri pozitive pentru a trece în etapa următoare.

Concurenții vor fi nevoiți să prezinte cele mai bune farfurii pentru a-i impresiona pe cei trei jurați ai emisiunii. Aceștia au așteptări mari de la pasionații de bucătărie și speră să întâlnească creativitate și gust în farfurie.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Jesica Zamfir de la MasterChef.Au trecut șapte ani de când a câștigat concursul

Citește și: „MasterChef' revine cu un nou sezon, la Pro TV!Înscrierile au început deja

Citește și: Vaccinată, Oana Pellea se izolează din cauza COVID-19:„Din respect și responsabilitate'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Ionescu cu Tinu Vidaicu, după nuntă:„Plâng de fiecare dată când…'

Cine sunt jurații Masterchef România 2021

Cine sunt jurații Masterchef România 2021. Concurenții noului sezon vor trebui să îi impresioneze pe cei trei chefi pentru a primi un loc în bucătăria Masterchef. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care va da verdictul final! Fiecare dintre ei este bucuros că se află în postura de jurat al acestei competiții și speră să aibă parte de cât mai multe surprize culinare.

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună. Aștept cu nerăbdare să cunosc toți concurenții, să descopăr gusturi și idei, să le văd bucuria din priviri și dorința de a ajunge cât mai departe. Vreau să văd în farfurie creativitate, combinații de arome și texturi, gust și mult suflet. Ca în orice competiție, cel mai important este să pui suflet în ceea ce faci și asta doresc să le transmit tuturor concurenților', a spus Chef Joseph Hadad.

Chef Foa: „Mă bucur să revin la Masterchef'

Cine sunt jurații Masterchef România 2021. Chef Foa a vorbit puțin despre relația pe care o are cu cei doi colegi ai săi. Pe de o parte, în ceea ce îl privește pe Chef Joseph Hadad, cei doi sunt buni prieteni și au avut parte de multe experiențe împreună. Pe de altă parte, Chef Foa este la prima întâlnire cu Chef Radu Dumitrescu, însă se pare că au avut chimie încă din primele filmări ale cooking showului.

„Mă bucur să revin la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef. Mai mult, având în vedere partenerii de jurizare pe care îi am, va fi senzație. De Joseph mă leagă multe amintiri, iar cu Radu am avut chimie de la primele probe pentru filmări. Fiecare dintre noi are abordări diferite ale bucătăriei, așa că tot acest proces va fi foarte interesant atât pentru noi, dar mai ales pentru concurenți', a declarat Chef Foa.

Chef Dumitrescu: „Caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar'

Cine sunt jurații Masterchef România 2021. Deși cei trei au stiluri total diferite în ceea ce privește bucătăria, fiecare dintre ei caută să întâlnească concurentul perfect. Acela care să îndeplinească toate cerințele atât în materie de gătit, cât și de personalitate. Chef Radu Dumitrescu a declarat că pentru a fi un bun bucătar, trebuie să ții cont de mai mulți factori.

„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie  perfectă. <> pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune”, a zis Chef Radu Dumitrescu.

Sursă foto: Comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter