Cum se înțelege Roxana Ionescu cu Tinu Vidaicu, după nuntă: „Plâng de fiecare dată când...”

Publicat pe

Cum se înțelege Roxana Ionescu cu soțul ei. În urmă cu câteva luni, Roxana Ionescu și iubitul ei, Tinu Vidaicu, au spus cel mai important „DA' din viața lor. Aceștia și-au unit destinele într-un cadru de poveste și s-au bucurat enorm de eveniment. Deși mult timp a ținut totul secret, acum Roxana a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la nunta ei, dar și la armonia din propria casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ionescu și soțul ei și-au unit destinele la începutul acestei veri, în luna Iunie. Cei doi au organizat nunta în timp record, în mai puțin de o lună. Vedeta a radiat de fericire în cea mai frumoasă zi din viața ei, purtând o rochie albă, din pene. Aceasta a atras privirile tuturor invitaților și s-a simțit în al noulea cer.

Aceasta a vorbit deschis despre relația ei, dar și despre schimbările care au apărut odată cu căsătoria. Mai mult decât atât, Roxana a dezvăluit și detalii neștiute de la nunta sa.

Citește și: De ce a purtat Roxana Ionescu trei rochii de mireasă, la nuntă.Cum arată cele trei ținute superbe / EXCLUSIV

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.De ce nu au făcut cununia religioasă și petrecerea în aceeași zi

Citește și: Roxana Ionescu, despre sarcină la scurt timp de la nuntă:”Așteptăm foarte tare momentul!”

Citește și: Laura Giurcanu a fost înșelată de logodnic:„Am văzut o poză explicită'

Cum se înțelege Roxana Ionescu cu soțul ei, Tinu Vidaicu

Proaspeții căsătoriți și-au unit destinele în Iunie, la Timișoara. Aceștia au sărbătorit marele eveniment alături de familie și de prietenii apropiați, la un restaurant de lux. Acum, Roxana Ionescu a dezvăluit cum se simte de când este soție cu acte în regulă.

„Plâng de fiecare dată când mă uit la pozele de la nuntă. Mă emoționează de fiecare dată când îmi amintesc de acele stări, este minunat. Nu credeam că o să simt vreodată așa ceva. Este minunat și doresc tuturor să simtă ceea ce simt eu, sincer.', a spus aceasta

Roxana Ionescu: „M-am simțit foarte bine la nunta mea'

Mai mult, Roxana susține că se s-a simțit excelent la nunta ei. Ea a subliniat și faptul că se bucură de viața pe care o are, deși este conștientă că a trecut prin multe experiențe nefericite pentru a putea zâmbi din tot sufletul.

M-am simțit foarte bine la nunta mea, lucru care s-a văzut, de altfel. Per total, am avut o viață foarte frumoasă, dar a fost și foarte încercată”, a declarat Roxana Ionescu în cadrul unei emisiuni TV.', a adăugat Roxana Ionescu.

Pregătirile de nuntă au durat 3 săptămâni

Atunci când te gândești la o nuntă, îți dorești să fie organizată cu cel puțin un an înainte. Roxana Ionescu nu a avut nevoie de atât de mult timp și a pregătit întreaga nuntă în doar 3 săptămâni. Totul a început atunci când o bună prietenă a întrebat-o dacă a ales data pentru marele eveniment.

„Trei săptămâni per total, din momentul în care ne-am hotărât până în momentul propriu-zis. A fost așa un zvâc, pur și simplu eram la masă cu o prietenă de-a noastră, care m-a întrebat dacă am programat data nunții. I-am zis că nu, așa că mi-a zis să sun acum pe cea care are localul de nunți și am cerut primele date libere. Așa a început povestea nunții noastre.”, a declarat ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter