Laura Giurcanu a fost înșelată de logodnic: "Am văzut o poză explicită"

Publicat pe

Laura Giurcanu s-a despărțit de logodnicul ei, Cezar, după o relație de mai bine de trei ani. Cu ochii în lacrimi, vedeta a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în viața ei, dar și care a fost adevăratul motivul al despărțirii. Iată de la ce a pornit totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, Laura Giurcanu anunța despărțirea de logodnicul ei. La momentul respectiv, vloggerița nu a dat mai mult detalii despre ceea ce se întâmplă în viața ei.

Însă, aseară, aceasta a decis să spună adevărul. Pe contul său de socializare, Laura Giurcanu a făcut o dezvăluire neașteptată. A fost înșelată de partenerul ei și a aflat acest lucru dintr-o fotografie transmisă de o persoană necunoscută.

Citește și: Irina Maria Birou a aflat sentința în dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat.Câți ani de închisoare a primit cântăreața

Citește și: Cine este Jeni Ion de la X Factor.Concurenta și-a pierdut auzul

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh:„Nu-mi place să fiu singură

Laura Giucanu a fost înșelată de logodnicul ei

Laura Giurcanu a decis să se despartă de persoana cu care era împreună de mai bine de trei ani. Influencerița a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie. Mai exact, a fost înșelată de partenerul ei.

Însă, cunoscutul model recunoaște faptul că au existat multe momente tensionate în relație și că relația se trasformase într-o relație toxică.

„Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat…de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu sa vorbesc despre sta înainte de a devenit un subiect de bâfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfect, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor, a dezvăluit Laura.

Deși i-a fost extrem de greu în momentul în care a văzut fotografia cu iubitul ei și o altă domnișoară, Laura Giurcanu și-a dat seama că totul se întâmplă cu un motiv. Este recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-a trăit în relație, dar vrea să-și dea niște timp după toată această situație.

Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe. Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine. Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita… te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întampla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei', a mai spus Laura Giurcanu pe rețelele de socializare. 

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter