Vaccinată, Oana Pellea se izolează din cauza COVID-19: "Din respect și responsabilitate"

Publicat pe

Actrița Oana Pellea a anunțat că se izolează după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. „Este vorba despre responsabilitate, am anunțat Teatrul Bulandra și ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele” din 10 octombrie”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Oana Pellea a anunțat că se izolează la domiciliu după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Oana Pellea este vaccinată, dar susține că nu vrea să se infecteze și să transmită mai departe virusul celor cu care intră în contact.

„Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili', a anunțat Oana Pellea.

Actrița a mai spus că a informat conducerea Teatrului Bulandra și că nu va juca în spectacolul de pe 10 octombrie.

„Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile.

Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și …noi să fim sănătoși!”, a precizat actrița Oana Pellea.

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Daliana Răducan și Răzvan Simion și cum a evoluat relația lor: „Mi-am asumat un risc’/ EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina, gravidă în aproape 7 luni: „Am nevoie doar de familia mea

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Cu cine a fost surprins „Prințișorul taxiurilor’

Ce spune Oana Pellea despre vaccinul anti-COVID

În primăvara acestui an, autoritățile au făcut apel la artiști să se implice în campania de vaccinare anti-COVID. Președintele Klaus Iohannis a anunțat atunci că Executivul pregătește o campanie amplă, care va cuprinde artiști, sportivi și politicieni.

Actrița Oana Pellea spunea, la vremea aceea, cum anume se poate implica ea în campania de vaccinare:

'În primul rând, mă pot vaccina, ceea ce am făcut. Am făcut și rapelul deja. Am făcut asta dintr-un respect față de mine, o datorie față de mine și față de comunitate. Actorii sunt foarte văduviți. Am fost un an și atâtea luni puși deoparte, nu am avut bucuria împărtășirii artei noastre cu publicul și asta a fost dureros.

Pe de altă parte, sunt actori independenți care chiar nu au mai putut să-și câștige pâinea cea de toate zilele. Deci situația e dramatică'.

Ea le recomandă scepticilor să se informeze din mai multe surse în privința vaccinării anti-Covid-19: 'Să se informeze mai bine, să se informeze din mai multe surse, să nu se ia după zvonuri și după ce se vorbește în culise și să se uite la rezultatele reale ale țărilor care au avut un succes după campania de vaccinare, cum e Marea Britanie'.

foto: Facebook Oana Pellea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter