Cum arată și cu ce se ocupă acum Jesica Zamfir de la MasterChef. Au trecut șapte ani de când a câștigat concursul

Publicat pe

Jesica Zamfir a fost marea câștigătoare a concursului MasterChef în 2014. De când nu a mai apărut pe micile ecrane, puțini sunt cei care știu cum arată acum. Tânăra a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii șapte ani, dar și cu ce se ocupă acum. Detalii neștiute despre fosta concurentă de la show-ul culinar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jesica Zamfir a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la MasterChef. Aceasta a rămas în amintirea telespectatorilor drept câștigătoarea sezonului din 2014. Dacă la televizor nu au mai avut ocazia să o vadă, fanii au putut să țină legătura cu ea pe rețelele de socializare. Deși este mamă, tânăra postează destul de des, spre încântarea internauților.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Jesica Zamfir de la MasterChef. Au trecut șapte ani de când a câștigat concursulCum arată și cu ce se ocupă acum Jesica Zamfir de la MasterChef. Au trecut șapte ani de când a câștigat concursul

În prezent, Jesica Zamfir este mamă a doi băieței superbi. Cel mare are 9 ani și jumătate, iar mezinul, Victor, 11 luni. Cei 50.000 de euro câștigați la MasterChef au fost investiți într-o afacere, însă la scurt timp a închis-o, iar tânăra s-a reorientat.

Citește și: Viviana Sposub, relație neștiută cu asistentul lui Cătălin Măruță.Cum s-a aflat totul

Citește și: Cine e Dragoș Săvulescu.Are o avere colosală și s-a iubit cu Mădălina Ghenea

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui:„Este un model de femeie'

Citește și: Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia.Cum a fost dat de gol de iubita lui

Cum arată și cu ce se ocupă acum Jesica Zamfir de la MasterChef, la șapte ani de la câștigarea concursului

Dacă în 2014 era trup și suflet în privința gastronomiei, acum, Jesica Zamfir a făcut schimbări importante în lista ei de priorități. Ea este o „mamă cu normă întreagă', dar și o soție devotată, dedicându-și mai tot timpul familiei. Câștigătoarea de la MasterChef este căsătorită de 15 ani cu partenerul ei, Ștefan, și se înțeleg de minune.

Jesica Zamfir este așadar o mamă model. Deși sarcinile i s-au dublat de când l-a adus pe lume pe al doilea fiu, își îndeplinește rolul cu bucurie. Aceasta a mărturisit că nu vrea să piardă nicio etapă din viețile copiilor săi, astfel că se ocupă în permanță de ei.

„Este foarte frumos, de când a venit al doilea copilaș, totul s-a dublat acum. Sentimentul de mamă, iubirea, grija, atenția, bucuria, totul. E și greuț, dar nu atât de mult cum îmi povesteau alte persoane sau cum îmi imaginam eu. Realizez că timpul trece foarte repede și nu vreau să pierd nicio etapă de bebelușeală plângându-mă de nopți pierdute sau lipsuri. Dorm puțin, dar de ajuns', a spus Jesica Zamfir pentru playtech.ro.

Tânăra e mamă a doi copii

Tot ea a mărturisit că singurul ajutor e reprezentat de soțul ei. Dimineața, Jesica Zamfir se ocupă de și de partea profesională, dedicându-și timpul buticului ei de cadouri. Cât despre copii, ea a lăsat de înțeles că i-ar surâde ideea să mai devină mamă.

„Încerc să îmi fac treburile casnice noaptea, când dorm ei. Gătesc și fac curat de la 22.00 la 2.00, sunt în tura de noapte. Mă ajută doar soțul, alt ajutor nu am. El stă cu ei cele patru ore dimineața pe care eu le dedic buticului meu cu cadouri. Un copil e cea mai mare binecuvântare, dacă ar fi să mai vină unul e cu un scop. Așa că Dumnezeu știe ce va fi', a continuat ea.

În ceea ce privește activitatea ei profesională, Jesica Zamfir a mai adăugat că deține un mic spațiu comercial. Deși îi place munca, de fiecare dată când copii au nevoie de ea, lasă orice deoparte pentru ei.

„Am un mic spațiu comercial pe care îl folosesc și ca birou. Aici îmi dedic timp mie și doar mie. Unele mame merg la sală câteva ore pe zi, eu stau aici și îmi fac de lucru. E aproape de casa mea și fug repede la copii cum au nevoie de mine', a conchis câștigătoarea MasterChef din 2014.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter