Marinela Chelaru are grave probleme de sănătate: "Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă"

Publicat pe

Marinela Chelaru le-a dat fanilor ei o veste tristă, după ce s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Simpatica actriță, în vârstă de 62 de ani, a mărturisit că s-ar putea să nu se mai întoarcă pe scenă…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De câțiva ani, simpatica actriță Marinela Chelaru se luptă cu probleme grave de sănătate, iar starea ei de spirit nu s-a îmbunătățit în contextul pandemiei de coronavirus, care a făcut-o să se închidă în casă, din cauza comorbidităților de care suferă… Mai mult, actrița nu este convinsă că va mai urca pe scenă, în condițiile date.

Marinela Chelaru are grave probleme de sănătate: "Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă"Marinela Chelaru are grave probleme de sănătate: "Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă"

Marinela Chelaru, obligată să stea departe de publicul ei

Marinela Chelaru a adus zâmbetul pe buze tuturor cu umorul său, devenind faimoasă când activa în grupul Vouă. Din păcate, de multe ori, în spatele zâmbetului său s-a ascuns multă durere. Simpatica actriță s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în trecut, probleme care, din păcate trebuie în continuare ținute sub control.

Actrița a suferit un infarct, în urmă cu trei ani, iar acum încă este nevoită să ia medicamente de inimă.

„Nu am voie să ies pe căldură și pe frig, când este ger afară. Am stat cuminte în casă în toată această perioadă. Nici bine așa nu prea m-am mai simțit, mi-am luat medicamentele mele și cam atât. Am vrut să ies până la piață, dar nu am mai fost. Am mâncat fructe pentru că aveam în casă, mi-am făcut și înghețată. Acum soțul face cumpărăturile, dar nu prea avem nevoie, pentru că avem provizii în casă', a mărturisit actrița pentru Impact.

Citește și: Marinela Chelaru se luptă cu probleme grave de sănătate. Actrița a suferit o operație și a pierdut multe kilograme. Cum arată acum!

Citește și: Marinela Chelaru s-a baricadat în casă, de teama COVID-19: „Merg, de frică, doar până la colț”

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui: „Este un model de femeie'

Citește și: Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV:„Facem o televiziune’

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor:„Lucrurile au luat o întorsătură urâtă’/ EXCLUSIV

Din păcate, în contextul pandemiei, actrița nu a mai mers nici la controalele periodice la spital, după cum a mărturisit.

„Nu am mai fost nici pe la spital în ultima perioadă, vorbesc cu doctorița mea la telefon și cam atât. Este un înger de femeie. Ținem legătura pentru orice eventualitate, dar nu am avut probleme. Ultima dată mi-a schimbat medicamentele de tensiune și mă simt mult mai bine', a mai adăugat aceasta pentru aceeași sursă.

În ce condiții ar juca din nou

În ultima perioadă, actrița a dispărut aproape complet de pe micul ecran, singura apariție având loc la Chefi la cuțite. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat și se confruntă Marinela Chelaru nu îi mai permit simpaticei actrițe să joace în orice condiții. Este clar că actrița nu mai are energia necesară pentru a interpreta un personaj principal, însă nu exclude un rol minor.

„Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima. În primul rând, sănătatea este primordială. Îți trebuie energie, pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta.

Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort. Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă', a mai spus Marinela Chelaru pentru Impact.



 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter