Cum se simte Gabriel Cotabiță la 6 ani de la infarct: "Vara asta nu voi cânta..."

Publicat pe

Cu 6 ani în urmă, Gabriel Cotabiță a suferit un infarct major și doar o minune a făcut ca reputatul artist să revină la viață. Mai mult, acesta și-a reluat și activitatea. În vara aceasta însă, Gabriel Cotabiță a fost mai ponderat ca de obicei. Iată care este motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Cotabiță (65) a suferit în urmă cu aproape cu șase ani un stop cardio-respirator și a intrat în comă. Acest episod a survenit însă după ce artistul mai suferise un preinfarct și un infarct, însă a ignorat aceste semnale. Infarctul care aproape i-a răpit viața l-a suferit în 2015, în sala de fitness, și, deși i s-au dat puține șanse, și-a revenit complet! Iată care este acum starea de sănătate a artistului, după ce, la începutul acestui an, a suferit și de COVID-19.

Cum se simte Gabriel Cotabiță la 6 ani de la infarct: "Vara asta nu voi cânta..."Cum se simte Gabriel Cotabiță la 6 ani de la infarct: "Vara asta nu voi cânta..."

Cum se simte Gabriel Cotabiță la 6 ani de la infarct

după ce, acum 6 ani, a suferit un infarct major și a stat timp de o lună în comă, Gabriel Cotabiță și-a revenit în mod miraculos și și-a continuat activitatea. Dat fiind însă contextul actual, artistul a decis să se dedice muzicii, însă nu de pe scenă.

„Vara asta nu voi cânta nici pe Litoral și nici la petrecerile private, prefer să mă odihnesc, e mult prea cald, dar le pregătesc fanilor câteva piese de dragoste', a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact.

Citește și: Gabriel Cotabiță, despre secretul căsniciei fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: „Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește necondiționat!”

Citește și: Anunțul făcut de Gabriel Cotabiță, la trei ani de la nunta cu Alina, femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente

Citește și: Gabriel Cotabiță, primul interviu după ce s-a vindecat de COVID-19: „M-am rugat să trec și peste asta”

Citește și: Mădălina Ghenea a împlinit 34 de ani. Cu cine a petrecut și ce cadouri a primit

Citește și: Viviana Sposub, relație neștiută cu asistentul lui Cătălin Măruță.Cum s-a aflat totul

Citește și: Cine e Dragoș Săvulescu.Are o avere colosală și s-a iubit cu Mădălina Ghenea

La începutul acestui an, Gabriel Cotabiță a contractat și COVID-19, însă, din fericire, a scăpat ușor, chiar dacă a fost internat în spital. Cât despre infarct, artistul a mărturisit atunci că este complet refăcut.

‘Sunt foarte bine, după problemele din 2015, au dispărut sechelele de pe inimă, nici nu zici că am fost vreodată bolnav!’, spunea Gabriel Cotabiță pentru impact.ro, cu ceva timp în urmă.

Artistul continuă să facă sport

Mai mult, artistul a mărturisit că nu a renunțat la mersul la sală și că face în continuare exerciții fizice, chiar dacă iunfarctul l-a făcut la sală.

„Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe Litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă.

Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut! Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează.

Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie. Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste.

Iar soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată', a mai spus Gabriel Cotabiță pentru Impact.

Ce spune artistul despre soția cu 30 de ani mai tânără

Alina, cu 30 de ani mai tânără decât artistul, a fost femeia care l-a convins pe Gabriel Cotabiță să renunțe la burlăcie, deși era ferm convins că nu se va mai căsători vreodată. I-a fost permanent aproape în perioada grea din urmă cu cinci ani, dar și ulterior, când Gabi și-a revenit din comă. Acest lucru l-a determinat pe artist să o ducă la altar, iar în patru ani de căsnicie a realizat că a făcut alegerea corectă.

,,Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!‘, spunea solistul, pentru revista „Taifasuri’, în urmă cu câțiva ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter