Horoscop 8 octombrie 2021. O zi tensionată pentru Raci

Publicat pe

Horoscop 8 octombrie 2021. Se anunță o zi tensionată pentru Raci, în care au nevoie de calm și răbdare. Pare că nimic nu le merge bine, dar e doar o zi mai proastă, nu se sfârșește lumea! Cum va fi ziua de 8 octombrie 2021 pentru celelalte zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 8 octombrie 2021 Berbec

Berbecii trebuie să îşi expună cu grijă dorinţele. Mai ales partenerului de viaţă nu trebuie să îi impuneţi nimic, oricât de mult aveţi nevoie de ceva anume. Din fericire, partea a doua a acestei zilei, vine cu mai multe surprize plăcute pe plan financiar.

Horoscop 8 octombrie 2021 Taur

Taurii tind să fie răzbunători faţă de colegi, iar asta îi va îndepărta de grup, ba chiar veţi fi izolaţi în unele cazuri, iar susţinerea lui va dispărea. S-ar putea să întâlnească pe cineva important.

Horoscop 8 octombrie 2021 Gemeni

Dacă Gemenii vor să investească în ceva, este momentul ideal. Iar cei care îşi doresc un copil, ar trebui să înceapă procesul fără prea multe analize, planuri sau liste pro/contra. Până la final de zi, primește o sumă de bani care îi acoperă toate golurile în buget.

Horoscop 8 octombrie 2021 Rac

Familia le dă bătăi de cap Racilor, dar ar trebui să îşi păstreze calmul. Un prieten sau coleg este alături de voi dacă aveţi nevoie. Vor apărea mai multe întrebări legate de o situație din trecut. Fiți calmi și nu vă pierdeți cumpătul dacă apar situații tensionate. Sunt de scurtă durată și mâine veți uita de acest stres.

Horoscop 8 octombrie 2021 Leu

Leii s-ar putea să fie nevoiţi să plece într-o scurtă deplasare, iar persoana iubită nu va reacţiona prea bine. Cântăriţi bine decizia înainte de a acţiona. Multe lucruri nu vor merge așa cum își dorește acest nativ, fiindcă intervin mai multe situații legate de job și viața personală, potrivit observatornews.ro.

Horoscop 8 octombrie 2021 Fecioară

Pentru Fecioare, cheltuielile care nu sunt în plan vor rămâne la stadiul de dorinţă din cauza lipsei banilor. Cel mai bine ar fi să economisiţi.

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria:„E o femeie cu…

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Citește și: Roxana Ionescu, despre sarcină la scurt timp de la nuntă:’Așteptăm foarte tare momentul!’

Citește și: Laura Giurcanu a fost înșelată de logodnic:„Am văzut o poză explicită

Horoscop 8 octombrie 2021 Balanță

Nativii Balanţă vor fi destul de acizi în discuţiile cu partenerul de viaţă. Nu contează subiectul, încercaţi să vă păstraţi calmul. Stelele mai arată că în viața lor poate interveni o persoană din trecutul lor, cu care s-au despărțit nu în cel mai plăcut mod.

Horoscop 8 octombrie 2021 Scorpion

Scorpionii nu îşi doresc pe nimeni alături, ci preferă să stea de unii singuri mai ales dacă sunt supăraţi. S-ar putea să fie ceva legat de sănătate care vă deranjează. Nativii Scorpion își vor da seama că nu mai poate continua o relație sau un proiect dacă nu există o înțelegere și încredere.

Horoscop 8 octombrie 2021 Săgetător

Săgetătorilor, în schimb, nu le intră nimeni în graţii. Este un moment bun să arătaţi că puteţi fi toleranţi şi maleabili. Săgetătorii ar putea resimti o oboseala mai accentuata și pot fi lipsiți de motivație.

Horoscop 8 octombrie 2021 Capricorn

Lucrurile pe care Capricornii nu ar trebui să le ştie, astăzi le vor sări în faţa. Asta pentru că, inevitabil, veţi afla zvonurile sau părerile celorlalţi despre voi.

Horoscop 8 octombrie 2021 Vărsător

Vărsătorii vor să aprofundeze un domeniu, dar nu îi încântă ideea că trebuie să facă eforturi considerabile pentru asta. Ba chiar veţi neglija distracţia şi timpul petrecut cu cei dragi. În a doua partea zilei, acest nativ se întâlnește cu mai mulți prieteni sau rude pentru a discuta și a petrece timpul frumos împreună.

Horoscop 8 octombrie 2021 Pești

Iar nativii Peşti caută o modalitate prin care să obţină bani. Este cam greu să realizaţi tot ce vă propuneţi fără sprijin financiar, dar nu este ziua potrivită să cereţi o mărire de salariu, aşa că apelaţi la altceva. Nu sunt excluse situații tensionate, care se pot transforma în niște certuri severe legate de bani sau o greșeală din trecut.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter