Adela Popescu împlinește 35 de ani! Mesajul postat de Radu Vâlcan

Publicat pe

Adela Popescu împlinește 35 de ani! Frumoasa vedetă își sărbătorește astăzi ziua de naștere, eveniment pe care soțul ei nu l-a lăsat să treacă neobservat. Radu Vâlcan a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant cu ocazia aniversării actriței. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis acesteia cele mai frumoase urări cu ocazia împlinirii vârstei de 35 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan, iar împreună au trei copii, care le aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi. Frumoasa actriță a împlinit astăzi vârsta de 35 de ani, iar soțul ei i-a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare.

Radu Vâlcan i-a amintit soției sale cât este de frumoasă și i-a urat un sincer și călduros „La mulți ani!'. Ba mai mult, acesta o iubește atât de mult pe Adela încât i-a sugerat să rămână la fel în continuare.

Citește și: Radu Vâlcan, gest romantic pentru Adela Popescu, la TV.Cum a reacționat prezentatoarea

Citește și: Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19.Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Citește și: Bianca Brad, jefuită într-un mall din București:„Efectiv am căzut în genuchi când am realizat'

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online:„Toți suntem datori să ne căsătorim'

Adela Popescu împlinește 35 de ani!

Adela Popescu a împlinit astăzi 35 de ani. Soțul ei, Radu Vâlcan, a postat dis-de-dimineață un mesaj plin de emoție pe profilul său de Instagram. Ba mai mult, acesta a atașat și o fotografie, mărturisind că i-a fost extrem de greu să o aleagă pe cea mai bună. El a subliniat că soția sa este mai mult decât superbă și i-a spus încă odată cât de mult o iubește.

„Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa!', este mesajul postat de Radu Vâlcan pe Instagram.

Dana Rogoz, mesaj pentru Adela Popescu

La rândul ei, Dana Rogoz i-a transmis un mesaj cu ocazia zilei de naștere a Adelei Popescu. Aceasta a subliniat faptul că prietena ei este un om bun, sincer și că îi este recunoscătoare pentru toate momentele în care i-a fost alături.

„Mulțumesc că ți-am spus cele mai mari secrete ale mele și că nu m-ai făcut să mă simt prost. Vreau să-ți spun că ești cel mai sincer om cu el însuși. Asta te face și o foarte bună actriță și nu știu de ce ai renunțat la asta. Îți mulțumesc că ești alături de mine”, a spus Dana Rogoz.

Tot în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Cleopatra Stratan i-a cântat actriței „La mulți ani!'.

Dezvăluiri despre relația celor doi

Deși toată lumea se aștepta ca Radu Vâlcan să fie un bărbat extrem de romantic, adevărul este altul. Adela Popescu a mărturisit pe pagina sa de Instagram că soțul ei nu este o fire atât de romantică și că are momente în care poate fi numit chiar timid.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele.Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă ‘scaldă în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune ‘femeia mea. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.’, a zis Adela Popescu pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter