Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online: „Toți suntem datori să ne căsătorim”

Publicat pe

Pe Ștefan Lungu îl cunoaște toată lumea, dar puțini știu cine este iubita lui. A ținut-o „ascunsă', departe de lumina reflectoarelor, timp de doi ani, preferând să păstreze discreția în privința vieții amoroase. Acum însă au apărut împreună la un eveniment, de mână, și au făcut dezvăluiri „picante' despre relația lor. S-au cunoscut în mediul online, iar mai apoi s-au văzut într-un loc inedit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Lungu este cunoscut în toată țara datorită carierei sale. În schimb, nu se știu prea multe lucruri legate de viața lui amoroasă. După două divorțui, cel de Albertina Ionescu și Anca Rusu, se pare că și-a găsit din nou liniștea, în brațele unei femei la fel de superbe. Numele ei este Geanina Daniela și sunt împreună de doi ani.

Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online: „Toți suntem datori să ne căsătorim'Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu. S-au cunoscut online: „Toți suntem datori să ne căsătorim'

În trecut, Ștefan Lungu a fost căsătorit cu două femei celebre din România. A format un cuplu cu Albertina Ionescu și Anca Rusu, dar a ajuns cu ambele la divorț. În prezent, acesta se iubește cu o femeie la fel de frumoasă, pe nume Geanina Daniela. Abia după doi ani s-au afișat împreună în fața camerelor, venind împreună la o petrecere mondenă.

Citește și: Povestea neștiută a lui Andrei Voica, câștigator Masterchef 2015:„Am dormit în parcuri, am muncit în construcții…'

Citește și: Olimpia Melinte din VLAD a suferit pierderi de memorie după a doua naștere:„Am fost afectată când am filmat'

Citește și: Cum se simte acum Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer:„Mă lupt să rămân în viață'

Citește și: Silviu Biriș iubește din nou, la 5 ani de la divorț:„Iau în calcul o nouă căsătorie'

Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Lungu

Ștefan Lungu a avut o apariție surprinzătoare la evenimentul organizat recent de revista Elle. Spunem asta având în vedere că a venit însoțit de frumoasa lui iubită, Geanina Daniela. Nu s-au afișat prea des împreună, astfel că puțini știau că formează un cuplu. Au deja planuri mari, semn că se înțeleg de minune.

Iar dacă vă întrebați cine este noua iubită a lui Ștefan Lungu, vă dezvăluim că tânăra activează în două domenii. Geanina Daniela este atât fotomodel, cât și însoțitoare de zbor la o companie cunoscută. Cei doi s-au cunoscut online, iar prima dată s-au văzut în… aeroport!

Deși este fericit în noua lui relație și a declarat că toți suntem datori să ne căsătorim la un moment dat, Ștefan Lungu a spus că nu se însoară încă. Încă de prima oară de când a văzut-o pe partenera lui, el i-a spus că dacă o duce la el acasă, nu mai pleacă de la el, și așa a și fost!

„La un moment dat, toți suntem datori să ne căsătorim. Încă nu mă însor, oricum a durat destul de mult până am ieșit împreună, de mână, la un eveniment. Abia după doi ani. Doi ani a stat ascunsă. În câteva zile facem doi ani de când suntem împreună.

Ne-am cunoscut în aeroport. Acum ea este stewardesa, dar la momentul acela nu era. Ne-am cunoscut online și a fost o întâmplare. Ne-am întâlnit apoi în aeroport și i-am spus că dacă o duc acasă nu mai pleacă de la mine. Și n-a mai plecat. Numele ei este Geanina Daniela', a declarat Ștefan Lungu pentru click.ro.

Ștefan Lungu: „Avem proiecte împreună'

Deși iubesc să descopere lucruri noi, Ștefan Lungu și noua lui iubită nu și-au făcut planuri de călătorie în perioada acesta. Au însă mai multe proiecte, atât împreună, cât și separat. Vor să deschidă împreună un resort anul viitor și speră că va fi totul gata până în luna mai sau luna iunie.

„Nu ne-am făcut planuri de călătorie în perioada asta. Pentru că avem proiecte împreună și separat. Împreună facem un proiect minunat, niște căsuțe, un resort și sperăm ca la anul, prin mai, iunie, să fie gata și să-i dăm drumul.

Separat eu am un proiect de televiziune care va începe în curând, iar ea le are pe ale ei. Ea va fi parte a proiectului meu de televiziune', a adăugat el.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter