Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!: „O victimă stilistică!”

Publicat pe

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil! În cea mai recentă ediție Bravo, ai stil! s-au încins serios spiritele. Între Ruxi și Mădălina Pamfile a avut loc un scandal monstru, chiar în fața juraților și a celorlalte colege de competiție. Discuția aprinsă s-a iscat pe tema stiliștilor. Iată cum a arătat cearta dintre cele două vedete!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil! O ceartă uriașă a avut loc între Ruxi și Mădălina Pamfile, în cea mai recentă ediție Bravo, ai stil! Concurentele nu s-au sfiit și și-au susținut punctul de vedere. Ambele s-au acuzat reciproc de faptul că ar fi ajutate de stiliști pentru a-și compune ținutele din concurs, iar de aici până la „război' a fost doar un singur pas.

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!: „O victimă stilistică!'Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!: „O victimă stilistică!'

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil! Potrivit WOWbiz.ro, Mădălin Pamfile ar fi fost cea care a dat startul discuției aprinse. Ea ar fi acuzat-o pe Ruxi că nu ar recunoaște că e ajutată de stilist. Concurenta a demonstrat astfel că nu crede că vloggerița își construiește ținutele de una singură, după cum susține ea.

Citește și: Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil!.Are un trecut controversat

Citește și: O mai ţineţi minte pe Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre?Asistenta TV are o dulceaţă de fetiţă, care îi seamănă perfect!

Citește și: Cum se simte acum Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer:„Mă lupt să rămân în viață'

Citește și: Silviu Biriș iubește din nou, la 5 ani de la divorț:„Iau în calcul o nouă căsătorie'

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil!

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil! Mădălina Pamfile nu s-a oprit aici! Tânăra a declarat despre colega ei că deși susține că se îmbracă singură și că împrumută haine de la prietene, lucrurile nu ar sta așa. Cea dintâi a spus că, de fapt, Ruxi ar fi purtat și ținutele unor designeri celebri, dar și piese vestimentare scumpe, ce ar fi ajutat-o să ocupe o poziție bună în clasament.

În apărarea ei, Ruxi a spus că nu are piese de deisgner. I-a transmis Mădălinei Pamfile că fiecare ce vrea și că se îmbracă cum poate. În plus, a subliniat că nu o deranjează dacă lumea nu o crede că nu are stilist.

„Ruxi: -Fiecare face ce vrea, cum vrea și se îmbracă cum poate. Este optim ca fiecare, din resursele maxime pe care le obține, să își facă treburile. Doar că lumea nu mă crede pe mine că nu am stilist, dar nu mă deranjează chestia asta. Din punctul meu de vedere, se vede că nu am stilist, că nu am piese de designer', a spus Ruxi la Bravo, ai stil!, conform wowbiz.ro.

Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal la Bravo, ai stil! Mădălina Pamfile a izbucnit la auzul acestor vorbe. A contrazis-o pe Ruxi, spunându-i că, de fapt, ar fi venit cu câteva piese de designer, multe dintre ele chiar foarte scumpe. În schimb, Ruxi i-a spus că are doar papuci de designer, nu și haine.

„Haide, că dacă tu nu ai piese de designer, despre ce designer vorbim? Ai venit cu câteva piese. Câteva piese chiar foarte, foarte bune. Toate scumpe, nu musai bune. Eu ce creații am? Am creații de mass-market.

Ruxi:- Păi n-am, numai papuci am. Nu mă deranjează că lumea nu mă crede, adică eu că am, că nu am, eu tot îmi fac treaba', a continuat discuția dintre cele două concurente.

Mădălina Pamfile și Ruxi s-au certat pe tema stiliștilor

Mai apoi, discuția dintre cele două a continuat la fel de aprig, chiar în fața juraților emisiunii. Mădălina Pamfile a răbufnit din nou, după ce Ruxi a spus că nu vine în emisiune să se bată cu pumnii în piept că-și face singură hainele. Cea dintâi i-a spus că poate să fie orice, în afară de o victimă stilistică.

„Ruxi: -Nu vin aici să mă bat în piept că îmi fac singură hainele. Nici măcar nu deschid subiectul. Eu vin, mă îmbrac, Dumnezeu cu mila!

Mădălina: -Hai lasă, că nu a fost chiar Dumnezeu cu mila! Orice poți să fii, în afară de o victimă stilistică!

Ruxi:- Tu încerci să mă faci pe mine să par în fața publicului un om care zice că nu are stilist, ca să atrag atenție', și-au mai spus cele două.

Sursă foto: Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter