Christian Sabbagh și soția sa s-au împăcat: "Facem un copil"

Publicat pe

Christian și Iulia Sabbagh au ocupat prima pagină a ziarelor tabloide, după ce soția prezentatorului a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia. Cei doi au ajuns în fața judecătorilor și au rezolvat toate probleme. Astfel, optimiști și cu zâmbetul pe buze au declarat că s-au împăcat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La cinci zile după ce Iulia Sabbagh a cerut ordin de restricție împotriva soțului, aceștia s-au întâlnit la Judecătorie pentru a-și rezolva problemele.

Christian Sabbagh și soția sa s-au împăcat: "Facem un copil"Christian Sabbagh și soția sa s-au împăcat: "Facem un copil"

Citește și: Christian Sabbagh, prima reacție după ce soția a cerut ordin de protecție:„Era nervoasă pentru că…’

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restricție!Când trebuie să meargă prezentatorul Kanal D în instanță

Citește și: De la ce pornesc certurile între Gabriela Cristea și Tavi Clonda și cine cedează:„Dăm vina unul pe altul’

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere:„Dureri crunte, am cedat nervos, eram epuizată’

Christian Sabbagh și Iulia s-au împăcat

Ei bine, Christian Sabbagh și Iulia au ieșit zâmbitori de la Judecătorie și au declarat faptul că totul s-a rezolvat și că au decis să se împace. Ba chiar mai mult, prezentatorul a susținut în continuare că a fost vorba doar de o glumă.

'Fix acum am ieșit de la Judecătorie. S-a soluționat foarte bine. V-am spus, totul era o glumă, dar dintr-o glumă și o ambiție s-a ajuns la asta…', a spus Christian Sabbagh pentru Fanatik.

Totodată, Christian Sabbagh a mai adăugat faptul că revederea cu Iulia a fost foarte frumoasă și că se simte extrem de bine că au plecat împreună de la Judecătorie.

'Reîntâlnirea noastră a fost foarte frumoasă, ne ținem de mână și plecăm împreună. Acum mergem cu doamna avocat să îmi iau mașina pentru că eu, de zăpăcit, eu m-am dus la Tribunal în loc să merg la Judecătoria Sectorului 4. Habar nu aveam, noroc că m-a sunat doamna avocat să mă întrebe de ce întârzii', a mai spus, râzând, Christian Sabbagh pentru sursa citată.

Ce spune Iulia după împăcare

Iulia a decis să vorbească și ea despre subiectul momentului. Soția prezentatorului susține cu tărie că a fost vorba doar de o glumă și că nu a avut loc nicio ceartă. Însă, aceasta a surprins pe toată lumea cu declarația făcută. Susține că își mai dorește un copil.

'Nici măcar nu a fost o ceartă, a fost o năzbâtie. Oricum de iubim…Mă bucur de vedetism, nu credeam că ajung aici (râde în hohote, n. red.). Sunt foarte bine, nu s-a întâmplat nicio violență, nicio agresiune de niciun fel. Cine știe, poate din toată asta, iese, facem un copil. Cu siguranță, după revederea asta de cinci zile lipsă, o să vă spun că sunt însărcinată…', a declarat și Iulia pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter