Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Publicat pe

Horia Brenciu, surpriză pentru Adela Popescu. După ce a fost nevoită să stea două săptâmâni în izolare, după ce s-a infectată cu COVID-19, Adela Popescu a revenit în platoul emisiunii Vorbește Lumea. platou a fost așteptată, pe lângă colegul ei Bogdan și Cosmina Păsărin, de Horia Brenciu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artistul i-a făcut actriței o „surpriză' la care nu se aștepta. Moderatoarea TV și-a făcut apariția în direct altfel decât se aștepta. Atunci când a văzut-o, Horia Brenciu a făcut un gest cel puțin surprinzător.

Adela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia BrenciuAdela Popescu a revenit la Vorbește Lumea, după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce surpriză i-a făcut Horia Brenciu

Adela și-a făcut intrarea în platou, miercuri, 22 septembrie, cu o roată perfectă din picioare, semn că s-a recuperat fizic după ce s-a infectat cu noul coronavirus. 

Horia Brenciu, surpriză pentru Adela Popescu, după ce s-a vindecat de COVID-19. I-a dat cu tortul în față

„Ne bucurăm că ești din nou sănătoasă', i-a transmis Horia Brenciu frumoasei vedete. Imediat după acest moment, Brenciu i-a trântit tortul în față.

„Dragii mei, orice revenire la TV se bonifică cu un tort ‘Bine ai venit, Adela. Ăsta este al tău, bine ai revenit!

Îți aparține. Ține fața…Asta e revenirea pe care ne-o dorim.', a precizat Horia Brenciu în momentul în care i-a trântit Adelei tortul în față.

Citeste si: Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „E o stare de anxietate…

Citește și: Adela Popescu ar fi trebuit să-și boteze fiul azi, dar a anulat evenimentul din cauza COVID-19.Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Citește și: Cum arată Elena Băsescu la 41 de ani.Ce intervenție i-a schimbat fizionomia, recent

Citește și: Cum arată Sophia Loren, la 87 de ani.Ce ținută a purtat actrița la un eveniment în Florența

Horia Brenciu, surpriză pentru Adela Popescu, Care a fost reacția ei

Reacția moderatoarei TV a fost una la care nu se aștepta nimeni. Vedeta nu s-a supărat deloc. Dimpotrivă, s-a amuzat copios.

„Atenție, ca să vă demonstrez că sunt sănătoasă și că tu ai încredere în mine…', moment în care Adela Popescu i-a dat lui Brenciu să guste din crema albă de pe fața ei.

„Este începutul emisiunii, nu finalul.', a mai spus prezentatoarea TV.

Cum a anunțat Adela că are COVID-19

În urmă cu 12 zile, Adela Popescu anunța, în direct la Vorbește Lumea, că este infectată cu COVID-19.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând.

Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!, a fost mesajul transmis de Adela Popescu. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter