Alexandra Nechita a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru fiul ei

Publicat pe

Alexandra Nechita a născut un băiețel perfect sănătos. Artista a adus pe lume cel de-al doilea copil în data de 18 septembrie, în Statele Unite ale Americii. Ce nume a ales micuța Picasso pentru fiul ei. Este unul cu o semnificație aparte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alexandra Nechita este în culmea fericirii! Artista a născut pentru a doua oară, în urmă cu doar câteva zile. În data de 18 septembrie, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere.

Alexandra Nechita a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru fiul eiAlexandra Nechita a născut un băiețel. Ce nume a ales pentru fiul ei

Alexandra Nechita a născut un băiețel

Alexandra Nechita este una dintre marile valori ale României. Deși a părăsit țara în urmă cu mulți ani, artista se gândește mereu la locul unde a crescut. Pe lângă o carieră de succes, are și o familie extrem de frumoasă.

Aceasta se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes în Statele Unite ale Americii, picturile ei fiind la mare căutare și ajungând chiar și la suma de 400.000 de euro. Însă, Alexandra Nechita este extrem de atentă și la viața de familie. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina, iar de curând a devenit mămică pentru a doua oară.

În urmă cu doar câteva zile, Alexandra Nechita a născut un băiețel sănătos, iar pe pagina sa de socializare a postat și prima fotografie cu bebelușul. De asemenea, a mai spus și ce nume special a ales pentru cel de-al doilea copil. Revve Elliot Nechita-Tcharfas este numele ales pentru fiul ei.

„Revve Elliot Nechita-Tcharfas. Băiețelul nostru de vis a venit pe lume în zorii zilei de 18 septembrie. Suntem cu adevărat îndrăgostiți, profund și nebunește. Inima mea explodează', a scris Alexandra pe Instagram.

Alexandra Nechita și Dimitri locuiesc într-o casă de lux, în America. Au împreună doi copii- o fetiță de șase ani, pe nume Tevyy, și un băiețel de doar câteva zile.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter