Dodo, primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19 în a opta lună de sarcină: „M-am simțit foarte rău”

Publicat pe

Dodo, primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19 în a opta lună de sarcină. Cântăreața Doinița Ioniță, cunoscută de publicul larg sub numele Dodo, a fost diagnosticată cu coronavirus în urmă cu zece zile. Aceasta a ajuns imediat sub supravegherea medicilor din cauza faptului că este însărcinată în opt luni, iar infectarea cu COVID-19 ar putea să îi aducă probleme serioase. Aceasta a dezvăluit cum se simte și cât timp va mai petrece la spital.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dodo a ajuns de urgență la spital atunci când a început să aibă simptome specifice COVID-19. Tânăra însărcinată în 8 luni a trecut prin clipe de groază din cauza faptului că nu știa exact ce i se va întâmpla. Ba mai mult, ea se află în continuare sub atenția medicilor, care îi monitorizează atât starea de sănătate, cât și sarcina. Cântăreața a oferit primele declarații referitoare la modul în care se simte ea și bebelușul ei.

Dodo, primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19 în a opta lună de sarcină: „M-am simțit foarte rău'Dodo, primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19 în a opta lună de sarcină: „M-am simțit foarte rău'

Dodo a povestit fanilor săi de pe Instagram întreaga experiență prin care a trecut de când a fost depistată pozitiv. Aceasta a asigurat pe toată lumea că în acest moment este în regulă, dar a menționat că a trecut prin clipe îngrozitoare.

Citește și: Însărcinată în opt luni, Dodo este internată cu COVID-19:”Am zis să sunăm la Salvare”

Citește și: Dodo, însărcinată în 8 luni, de urgență la spital! Cum se simte fosta concurentă X Factor:„A fost nevoie…'

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta, noul cuplu din showbiz.Au fost surprinși în timp ce se sărutau

Citește și: Adela Popescu, atac de panică în avion:„Am pupat pământul că sunt în siguranță'

Dodo, primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19 în a opta lună de sarcină

Dodo le-a transmis fanilor ei de pe Instagram detalii referitoare la starea ei de sănătate. Se pare că în acest moment, atât ea, cât și bebelușul sunt bine, însă a trecut prin clipe de coșmar. Aceasta a dezvăluit faptul că nu dorește nimănui să experimenteze stările pe care ea le-a avut.

„A fost neapărată nevoie de internare în spital având în vedere că sunt însărcinată, a trebuit să fiu monitorizată, eu și bebe. M-am simțit foarte rău…nu doresc la nimeni așa ceva…Nu puteam nici să îmi mișc încheieturile mâinilor…', a scris ea pe Instagram.

Aceasta a menționat inclusiv faptul că se află în spital de zece zile și că este nevoită să mai aștepte încă cel puțin patru.

Mama cântăreței: „Bebelușul este chiar foarte bine'

Mama cântăreței a fost cea care i-a fost cel mai mult alături în toată această perioadă. În carul unei emisiuni, ea a vorbit despre modul în care se simte artista, dar și despre bebelușul ce urmează să vină pe lume în scurt timp.

„De câteva zile Dodo s-a simțit rău, avea febră, amețeală, durere de cap, nu mânca nimic, o stare de moleșeală și am zis să sunăm totuși la Salvare. Au luat-o și au dus-o la Buzău, i-au făcut testul și au găsit-o cu COVID. E internată de trei zile. Au traversat-o la Râmnicu Sărat, aici la noi. E mai bine, face tratament. Bebelușul e foarte bine, i-au făcut și ecografie, consult de specialitate, bebelușul este chiar foarte bine', a spus mama artistei, pentru un post de televiziune.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter