Anamaria Prodan, declarații șocante despre avere, în procesul de divorț: „Laurențiu și-a luat fără acordul nostru părțile lui”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut declarații șocante despre avere, în procesul de divorț cu Laurențiu Reghemcapf. Sexy-impresara a subliniat încă o dată faptul că averea pe care o deține ar fi, de fapt, primită moștenire de la mama ei. Vedeta a susținut că încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, și-ar fi luat banii fără acordul familiei și că va rămâne cu părțile lui luate până acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a oferit noi declarații șocante despre avere, în procesul de divorț de Reghe. Vedeta a scos la iveală detalii neștiute până acum legate de partea financiară. Cunoscuta impresară a susținut că Laurențiu Reghecampf și-ar fi luat deja părțile lui, fără acordul familiei. Astfel, conform spuselor ei, celebrul antrenor va rămâne doar „cu ce a luat'.

Anamaria Prodan, declarații șocante despre avere, în procesul de divorț: „Laurențiu și-a luat fără acordul nostru părțile lui'Anamaria Prodan, declarații șocante despre avere, în procesul de divorț: „Laurențiu și-a luat fără acordul nostru părțile lui'

După ce s-a aflat că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, după ce el a depus actele de divorț, au apărut speculații legate de averea lor. Zvonurile arătau că impresara și antrenorul de la Universitatea Craiova ar avea de împărțit o avere uriașă, de peste 100 de milioane de euro. Acum, ea a dezmințit toate aceste speculații, scoțând la suprafață un detaliu neașteptat.

Citește și: Ce relație are Anamaria Prodan cu primul ei soț, Tibi Dumitrescu:„Unul dintre cei mai buni'

Citește și: Ultimul scenariul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Se vor împăca repede'

Citește și: Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu:„Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege…'

Citește și: Cum au fost surprinși Pepe și Yasmine, după zvonurile despărțirii.Imaginea vorbește de la sine

Anamaria Prodan, declarații șocante despre avere, în procesul de divorț

Recent, Anamaria Prodan a spus despre averea pe care o are de împărțit cu soțul ei că aceasta nu s-ar ridica, de fapt, la peste 100 de milioane de euro. Și-a justificat decizia, spunând că ea ar fi milionară, nu și antrenorul de la Universitatea Craiova.

Printre altele, Anamaria Prodan a fost întrebată cu ce bani o să plece Laurențiu Reghecampf din căsnicie, după divorț. Sexy-impresara a declarat că Reghe și-ar fi luat deja partea investită de ea, înainte de a se afla despre divorț. Ba mai mult, ea a susținut că antrenorul ar fi făcut asta fără acordul familiei.

Astfel, Anamaria Prodan a susținut că ea și familia ei vor rămâne cu tot, iar Laurențiu Reghecampf va rămâne doar cu ceea ce ar fi luat deja, din punct de vedere financiar.

„Averea pe care eu o am este moştenire de la mama mea. Laurenţiu şi-a luat fără acordul nostru părţile lui. În momentul acesta noi rămânem cu tot, iar el rămâne cu ce a luat', a spus Anamaria Prodan la România TV, notează Spynews.ro.

Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf: „Ce să merite, dacă nu avem nimic împreună?'

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe Pro Tv. Sexy-impresara a vorbit și atunci despre avere. Vedeta a dezvăluit pentru prima dată că tot ce are ar fi, de fapt, moștenire de la mama ei, regretata Ionela Prodan.

„Mă distrez că toată lumea întreabă și toată lumea vine și îmi spune: „auzi, dar știi că cineva se dădea de ceasul morții că trebuie să ia jumătate Laurențiu din avere’. Nu. Laurențiu și așa trebuie să lase totul copiilor lui, adică jumătate din… Ce să merite, dacă nu avem nimic împreună?

(…) Se vorbeşte mult despre averea noastră. El nu are de împărţit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e moştenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Mama mea a fost o afaceristă, dincolo de faptul că a fost cântăreaţă', spunea atunci Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță', de pe Pro TV.

Tot atunci, ea susținea că „Laurenţiu Reghecampf pleacă din această căsnicie cu salariul de la Universitatea Craiova şi o singură casa în America. Atât! Eu sunt milionară, copiii mei, atât'.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter