Ana Maria Mocanu a avut COVID-19 și a ajuns la spital. Cum ce simptome îngrozitoare s-a confruntat în ziua 10

Publicat pe

Ana Maria Mocanu a intrat și ea în rândul vedetelor de la noi care au făcut COVID-19. Deși inițial, fosta asistentă de la Capatos a crezut că forma pe care a contractat-o este una ușoară, simptomele mai severe ale bolii au apărut atunci când se aștepta mai puțin și acest lucru a speriat-o foarte tare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a testat și a aflat că are COVID-19, acum două săptâmâni, Ana Maria Mocanu a stat multe zile liniștite, cu simptome ușoare. Însă, boala a început să avanseze, iar atunci când a ajuns la a 10-a zi. Atunci, povestește Ana, adevăratul coșmar a început. Ea început să se simtă din ce în ce mai rău și nu își explica care ar putea fi motivul. Până la urmă, vedeta a avut nevoie de intervenția medicilor.

Ana Maria Mocanu a avut COVID-19. Simptomele au speriat-o

Din acel moment, Ana Mocanu s-a confruntat stări pe care nu le-a mai trăit nciodată. A simțit mâncărimi care i-au dat bătăi serioase de cap, așa că a fost nevoită să stea ore întregi în apă rece, doar pentru a se mai calma.

Atunci când tusea a apărut, Ana Mocanu a decis să sune la 112. Ana Maria Mocanu a fost transportată de urgență la spital. Acolo s-a descoperit că era încă pozitivă. Pentru a fi precauți, medicii au preferat să o interneze în spital pentru o noapte. În coșmarul nu avea să se termine aici.

Citește și: Ana Maria Mocanu, o nouă împăcare cu iubitul! Primele declarații ale fostei asistente TV:'Rareș mă împlinește din toate punctele de vedere'

Citește și: Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică.Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Citește și: Tavi Clonda, mesaj cu subînțeles pentru Gabriela Cristea, de ziua ei de naștere:„Călătoria în 4 și stai să vezi ce mai urmează’

Citește și: Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat:„Mă întreb oare de ce’

A plecat acasă, dar s-a întors la spital

La un moment dat, s-a decis a mers acasă, în speranța că se va simți mult mai bine, i s-a umflat toată fața, inclusiv ochii și fruntea și un puls extrem de mare.

A chemat ambulanța din nou, la orele prânzului, și s-a internat în spital, acolo unde a rămas pentru următoarele patru zile.

'Eu sunt și mai sensibilă. M-am speriat. Am rămas fără voce, o durere foarte mare de cap, nu mai aveam gust și miros, mă durea foarte tare ochiul drept și mâna stângă, nu puteam să mă ridic din pat.

În ziua 10, după ce am terminat tratamentul, am simțit niște mâncărimi foarte puternice, din creștetul capului până în tălpi. Pielea mi s-a înroșit, aveam o senzație de arsură, mă scărpinam până la sânge', a povestit Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

Ana Maria Mocanu spune în lacrimi că a fost bătută de fostul iubit

Ana Maria Mocanu a izbucnit în lacrimi în direct în cadrul emisiunii ‘Showbiz Report’, de la Antena Stars. Vedeta a povestit câte a avut de îndurat pe parcursul relației cu Rareș. A dezvăluit că Rareș este un bărbat agresiv, care ar fi bătut-o de mai multe ori. Mai mult, bruneta a subliniat că are și probe care să-i susțină vorbele.

‘Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând, a precizat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter