Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică. Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Publicat pe

Ana Maria Mocanu este pregătită să se lase, din nou, pe mâna medicilor esteticieni și a anunțat care este următoarea procedură la care va apela!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Ana Maria Mocanu tânjește după o nouă schimbare și susține că vrea să-și facă încă o intervenție estetică.

Chiar dacă mulți o laudă pentru aspectul fizic, se pare că încă mai există lucruri care o nemulțumesc, îndeosebi la nivelul feței. Vedeta este sinceră și asumată și nu se ascunde niciodată atunci când vine vorba despre viața și acțiunile sale. Când este cazul, chiar își împărtășește necazurile sau fericirea de care are parte în dragoste.

Citește și: Ana Maria Mocanu s-a împăcat cu iubitul după numai 3 zile de la despărțire:”Ne iubim, nu putem să stăm unul fără altul”

Curiozitatea unei fane a determinat-o pe Ana să se deschidă și să dezvăluie că are de gând să apeleze la o reconturare mandibulară.

'Știu procedură, am văzut-o și la multe dintre prietenele mele, era următoarea pe listă. Așa că, data viitoare când vin la clinică vreau și eu o remodelare mandibulară', a scris Ana Maria Mocanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Mihai Onilă divorțează, la 4 ani de la decesul fiicei sale:„Relația cu soția mea s-a încheiat!'

Ana Maria Mocanu trăiește o dragoste cu năbdăi

Ana Maria Mocanu anunța la finalul săptămânii trecute că s-a despărțit de partener, ea fiind cea care a ales să pună punct relației. După mai multe discuții cu iubitul, cei doi ar fi ajuns la concluzia că ar fi mai bine să ia o pauză.

Se pare, însă, că pauza a fost una extrem de scurtă, de numai trei zile, căci nu au putut sta unul fără celălalt.

Citește și: Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India și iubitul Salman Khan:„Am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie…'

„Și ne-am certat la telefon cam o oră și apoi mi-a zis că a luat un weekend la un resort de 4 stele în Deltă. A venit la mine, mi-a zis: „într-o oră îți faci bagajul’ și am plecat, amândoi! Pentru că nu putem să stăm unul fără altul și pentru că ne iubim! Cam asta este povestea împăcării!’, a povestit bruneta la Antena Stars.

Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică. Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listăAna Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică. Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter