Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India și iubitul Salman Khan: "Am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie..."

Publicat pe

Au trecut cinci ani de când Iulia Vântur s-a mutat în India pentru a fi împreună cu iubitul ei, starul indian Salman Khan. Cine spune că viața de milionar este lipsită de griji greșește. Iulia spune că perioada de izolare a fost grea și pentru ei, însă a găsit puterea de a trăi carantina cu zâmbetul pe buze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India și iubitul Salman Khan: "Am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie..."Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India și iubitul Salman Khan: "Am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie..."

Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni. După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare. Din nefericire mulți oameni s-au stins în perioada aceasta și sper că și-au găsit liniștea. Oameni deosebiți care însă și-au încheiat călătoria pe pământ și au trebuit să plece, însă cauza nu a fost coronavirusul. „, a declarat Iulia pentru Click!.

Din fericire pentru ea, „am rămas blocată' la casa de vacanță, unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul.”

https://www.instagram.com/p/CBt__Kul1h0/

Cu ce-și ocupă timpul în India

„Orele de muzică, practică vocală, să mă plimb în natură, să citesc, să învăț lucruri noi, să vorbesc cu oamenii dragi, cu prietenii. Singura modalitate de a fi în legătură cu lumea a fost internetul, platformele de socializare, Instagram, așa că am dedicat mai mult timp comunicării cu fanii mei, cu cei care-mi urmăresc paginile de socializare, e o altă lume, care dacă este folosită cu intenții bune, poate să ne ajute să fim mai buni, mai uniți, o comunitate, în adevăratul sens al cuvântului. În special în această perioadă am încercat să transmit mesaje pozitive, motivaționale, pentru că toți am fost provocați, am trecut prin stări de nesiguranță, teamă pentru ziua de mâine, depresie, iar comunicarea ne oferă suport.„, a povestit Iulia Vântur.

Totodată, fosta vedetă Pro TV profită de această perioadă pentru a termina și anumite proiecte profesionale. Nu a uitat nici de oamenii nevoiași și a luat parte la diverse acțiuni caritabile.

„Fiecare zi e diferită, de regulă, însă acum, în izolare, zilele trec printr-o oarecare rutină: meditație, cafeaua de dimineață cu prietenii, cardio și gym, fac antrenament cu Cristi Geamăn prin zoom, chiar dacă el e în România, iar eu în India. Dacă vrei, poți! Apoi prânz, lecția de canto, bicicletă sau yoga, streching, masterclass-uri de actori, muzică, timp petrecut cu prietenii, întâlniri prin telefon'. Mai și muncesc în izolare: am dublat pentru filmul pe care l-am filmat în urmă cu 4 luni, în Londra Leila&Manju', am înregistrat câteva piese. Una dintre ele a fost compusă în aceeași frecvență cu cea a pământului, ca o rugăciune, în scop caritabil, pentru a strânge fonduri pentru familii nevoiașe. Am fost parte în diverse acțiuni umanitare, în special în această perioadă, când oamenii au fost în impas.”, spune Iulia.

Întrebată dacă se vede locuind toată viața în India, Iulia Vântur a răspuns: „Nu știu ce-mi va oferi viața, dar ultimii 4-5 ani mi i-am trăit integral aici, m-am obișnuit, îmi este o a doua casă India.”

Ce spune despre Salman Khan și dorința de a avea un copil

„Atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu.”, spune Iulia.

Cât despre iubitul ei, blonda are numai cuvinte de laudă: „Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației Being human', prin care ajută milioane de oameni în nevoie.”.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter