Mihai Onilă divorțează, la 4 ani de la decesul fiicei sale: "Relația cu soția mea s-a încheiat!"

Publicat pe

Mihai Onilă de la trupa AXXA trece din nou prin clipe grele. Artistul a anunțat despărțirea de soția sa, la patru ani de la pierderea fiicei lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Mihai Onilă a transmis un mesaj care i-a luat prin surprindere pe toți cei care îl cunoșteau. Solistul a anunțat despărțirea de soția lui, Adriana, precizând că nu mai are nici măcar casă sau mașină.

Locuiește în Belgia de 6 ani, iar acum, odată cu separarea de soție ia în calcul o întoarcere în România și le solicită ajutorul tuturor în acest sens.

Citește și: Soțul Oanei Zăvoranu, operat de urgență!De ce a ajuns Alex Ashraf pe mâna medicilor

„Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară. Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca Inginer de Sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc. Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor, în ceea ce privește relațiile îl las pe Dumnezeu să ajungă la mine femeia pe care mi-o trimite El. Acum, întrebarea e, merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară, sau să nu mă întorc în țară? Tu ce sfat îmi dai?”, a transmis Mihai Onilă pe rețelele de socializare.

Citește și: Primele imagini cu Alina Pușcaș de acasă, după ce s-a vindecat de COVID-19 și a fost externată:„Îmi pare rău, dar mie chiar mi-a fost foarte bine!'

Mihai Onilă și-a pierdut fiica în urmă cu 4 ani

Reamintim că, la doi ani după ce s-au mutat în Belgia, s-a petrecut tragedia care i-a luat fiica de lângă el. Artistul susținea că a avut o legătură specială cu fiica sa, de când se afla în burta mamei sale. Mihai spune că și acum are capacitatea de a avea discuții de suflet cu Emily.

„Eu sunt un suflet extrasenzorial și chiar empatic, discuțiile la nivel de suflet le am chiar și acum, așa cum le aveam și în trecut, cu fiica mea, când simt nevoia să am o asemenea discuție cu Emy sau cu orice altă entitate din astral.

Emily este și va fi mereu vie în inima mea. Camera ei nu mai există, ca de altfel multe lucruri, despre care o să aflați la timpul potrivit', a spus Mihai Onilă pentru Click!

Citește și: Mădălin Voicu i-a certat pe Clejani, că au greșit mult în educația Margheritei:„Nu trebuie să omori un copil cu bătaia, dar…'

Mihai Onilă divorțează, la 4 ani de la decesul fiicei sale: "Relația cu soția mea s-a încheiat!"Mihai Onilă divorțează, la 4 ani de la decesul fiicei sale: "Relația cu soția mea s-a încheiat!"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter