Soțul Oanei Zăvoranu, operat de urgență! De ce a ajuns Alex Ashraf pe mâna medicilor

Publicat pe

Soțul Oanei Zăvoranu s-a confruntat recent cu grave probleme de sănătate, care abia recent au ieșit la iveală. Alex Ashraf a ajuns pe mâna medicilor, fiind operat de urgență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Recent, soțul Oanei Zăvoranu s-a confruntat cu niște probleme de sănătate pe care le-a dobândit, paradoxal, în încercarea de a se menține în formă. Mersul la sală i-a dăunat în cele din urmă lui Alex Ashraf…

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

„M-am dus la sală și am tras de fiare”

Acesta a povestit recent, pentru Antena Stars, că în urmă cu trei luni a fost operat, detaliu pe care nu l-a dezvăluit până acum. Care a fost motivul pentru care Alex Ashraf s-a confruntat cu astfel de necaz? Soțul Oanei Zăvoranu a plătit din cauza pasiunii sale pentru sport!

Drept urmare, dorința de a avea un abdomen cu pătrățele l-a adus chiar pe masa de operație, din cauza trasului de fiare Alex dezvoltând o hernie de disc, de care a și fost operat de urgență!

'M-am dus la sală și am tras de fiare, fără să mă încălzesc, și mi-am rupt spatele. Din cauza asta, m-am operat de hernie de disc în urmă cu trei luni. Acum sunt bine', a mărturisit Alex Ashraf, într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Citește și: Florin Zamfirescu, declarații șocante despre divorțul de Cătălina Mustață: „Mi-a furat mașina. Îmi era rușine'

Oana și Alex, cuplul perfect

Deși, la început, nimeni nu le-a dat prea multe șanse, iată că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au trecut proba timpului și formează azi un cuplu de invidiat.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt un cuplu care a dovedit că a rezistat probei timpului. Vedeta a făcut declarații în premieră despre mariajul cu Alex  într-o emisiune televizată, Oana povestind, cu sinceritatea care o caracterizează, cum a decurs povestea lor de dragoste, despre care nu se aștepta să dureze… Care este secretul lor?

Invitată acum ceva vreme la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, carismatica brunetă a vorbit cu sinceritate despre viața de cuplu:

Soțul Oanei Zăvoranu, operat de urgență! De ce a ajuns Alex Ashraf pe mâna medicilorSoțul Oanei Zăvoranu, operat de urgență! De ce a ajuns Alex Ashraf pe mâna medicilor

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut’, a spus Oana Zăvoranu.

De altfel, vedeta a recunoscut că soțul ei i-a depășit așteptările.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis <>. Este un bărbat unul la un milion’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter