Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat: „După ce am născut...”

Publicat pe

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și iubitul ei s-au împăcat. Noua concurentă a emisiunii de pe Kanal D și tatăl fiului ei au revenit la sentimente mai bune, după o perioadă în care au fost despărțiți. Blondina a confirmat că Bruno Vlad e fostul soț al colegei ei de platou, Mădălina Pamfile, și a dezvăluit la cât timp după divorț l-a cunoscut pe bărbat. Iată ce declarații a făcut și despre șatenă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și iubitul ei s-au împăcat. După o perioadă în care au decis să urmeze căi separate, se pare că destinul i-a adus tot împreună. În prezent, blondina și tatăl fiului ei, Bruno Vlad, sunt din nou împreună și pare că și-au rezolvat neînțelegerile din trecut. Fosta ispită de la Insula Iubirii a confirmat zvonurile potrivit cărora el a fost însurat cu Mădălina Pamfile și susține că l-a cunoscut după divorț.

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Bruno Vlad. Cei doi au împreună un băiețel, pe micuțul Vladimir. Aceștia au fost despărțiți o perioadă de timp, însă ulterior au decis să-și mai dea o șansă și s-au împăcat. Recent, ea a infirmat speculațiile apărute în mediul online, precizând că nu sunt căsătoriți.

Citește și: Ce operații estetice are Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil.Arăta diferit acum 10 ani

Citește și: Cine este Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil!A fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: A murit actorul Papil Panduru, soțul Cătălinei Buzoianu.Avea 87 de ani

Citește și: Ce a făcut Ioana Tufaru în ziua în care Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani:„Strâng în brațe…'

Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și iubitul ei s-au împăcat

Nicoleta Dragne a recunoscut că ea și tatăl fiului ei au fost o perioadă separați. Despărțirea lor se petrecuse chiar la scurt timp după ce blondina l-a născut pe băiețelul lor. Concurenta de la Bravo, ai stil! a declarat că la acea vreme nu se mai înțelegeau, având mai mereu opinii diferite, însă acum au reluat relația.

„O perioadă am fost despărțiți. (…) Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și mna, nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite', a declarat Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! la Wownews, potrivit wowbiz.ro.

„L-am cunoscut la 3 ani de la divorțul de Mădălina Pamfile'

În continuare, Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! a confirmat că iubitul ei e fostul soț al Mădălinei Pamfile. A susținut că nu o cunoaște pe aceasta în afara emisiunii și că nu vede de ce între ele ar fi o tensiune. În plus, blondina a spus că l-ar fi cunoscut pe Bruno Vlad după ce el și colega ei de emisiune au divorțat.

„Da, este fostul soț al Mădălinei. Eu nu o cunosc pe ea în afara emisiunii. Nu mi-am dat seama dacă e vreo tensiune între noi. Nu văd de ce ar fi o tensiune. Ei au fost căsătoriți acum mulți ani. Nu e ca și cum eu am intervenit în relația lor.

L-am cunoscut la 3 ani de la divorț. Să zici că rămâne chestia aia românească, să aibă boală pe viitoarea? Eu am avut foști iubiți, dar nu m-a interesat niciodată femeile cu care ei au fost după mine', a mai transmis ea.

Mădălina Pamfile și iubitul Nicoletei Dragne se căsătoriseră în 2015

Mădălina Pamfile și iubitul Nicoletei Dragne de la Bravo, ai stil! se căsătoriseră în urmă cu șase ani, în 2015. Evenimentul s-a ținut atunci în secret și într-un cadru restrâns, din dorința de a păstra discreția. Ulterior, cei doi au divorțat și fiecare și-a refăcut viața. În prezent, Mădălina Pamfile e măritată cu un om de afaceri libanez și e mamă a două fetițe.

În urmă cu ceva timp, un apropiat de-al Mădălinei Pamfile spunea despre actualul ei partener că este „putred de bogat'. Afaceristul ar avea atât de mulți bani, încât ar deține chiar și un iaht.

„Tipul, din ce știu eu, este albanez. E putred de bogat, sigur e multimilionar. Normal, e foarte discret, nu știu din ce a făcut banii respectivi, dar i-am văzut chiar eu iahtul din Ibiza. Și, când zic iaht, știu ce zic, nu e vreo bărcuță, e un vas în toată regula, a costat pe undeva la 7 milioane de euro, a declarat pentru sursa citată un apropiat al Mădălinei Pamfile, potrivit Wowbiz.

Sursă foto: Facebook, Instagram, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter