Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat: „Știe că nu-mi face bine...”

Publicat pe

Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat. Deși s-a declarat binecuvântată și cu adevărat îndrăgostită, la scurt timp s-a aflat că iubitul său este însurat! Acest lucru i-a ridicat semne de întrebare artistei, care s-a apărat spunând că nu a distrus nicio căsnicie. Cu toate acestea, ea a făcut un gest pe social media, care a atras imediat atenția fanilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua este mai îndrăgostită ca niciodată! Deși în mod normal ar fi un motiv de fericire, diva se confruntă cu o situație extrem de complicată. Se pare că bărbatul care i-a furat inima este însurat cu acte în regulă! Soția acestuia este nimeni alta decât Bianca Corcheș, care i-a cerut interpretei explicații referitoare la relația sa cu Marian. În acel moment, vedeta a făcut un gest care a atras imediat atenția fanilor.

Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat: „Știe că nu-mi face bine...'Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat: „Știe că nu-mi face bine...'

Se pare că diva nu a ținut cont de faptul că bărbatul pe care îl iubește este căsătorit! Aceasta nu a dat deloc importanță soției lui, ba chiar mai mult, i-a dat block pe rețelele de socializare.

Citește și: Carmen de la Sălciua, după ce a fost acuzată că a destrămat o familie:”Nu aș putea să fac ceva ce mi s-a făcut și mie”

Citește și: Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soțul altei femei:”Am încercat să îmi salvez căsnicia…”. Cum a reacționat artista

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită.Prima imagine cu cei doi

Citește și: Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț:„Am avut niște episoade…'

Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat

La scurt timp după ce s-a aflat că interpreta are o relație cu Marian Corcheș, soția acestuia a încercat să îi ceară explicații. Bianca Corcheș a oferit câteva detalii despre modul în care Carmen de la Sălciua s-a purtat cu ea. Se pare că diva a blocat-o pe rețelele de socializare pe femeie cu care iubitul său împarte același nume de familie.

'Nu știu ce gândește ea. Eu i-am trimis și ei mesaje pe Facebook și Instagram. I-am cerut explicații, nu mi-au fost date, m-a blocat. Mă gândesc că știe că nu-mi face bine sau că a făcut bine, dar cred că soțul i-ar fi spus că e divorțat', a spus Bianca Corcheș la Acces Direct.

Mai mult, după aceste mărturisiri ale Biancăi, Carmen a șters de pe Instagram fotografia în care apărea alături de Marian. În acest moment, artista urmărește doar 20 de persoane pe social-media, printre care și iubitul ei. Acest lucru dovedește că lucrurile merg foarte bine între ei, chiar dacă bărbatul este însurat.

„Nu am destrămat nicio căsnicie'

Carmen de la Sălciua a fost acuzată de faptul că ar fi stricat căsnicia lui Marian și Bianca Corcheș. Artista s-a apărat, spunând că între cei doi au existat probleme mai vechi și că ea nu are nicio vină pentru divorțul ce va urma!

Eu am cu adevărat o relație de 2 săptămâni. Nu am destrămat nicio căsnicie pentru că ea era deja destrămată. Era o chestiunea de timp până ea se destrăma. (…) Nu a vrut calea notarului, au mers în judecată pentru că nu s-au putut înțelege. Ne-am înâlnit la evenimente, el a venit neînsoțit și acolo s-a legat. El mi-a spus cu probe că nu mai are nimic cu această femeie. (…) Când doi oameni nu se mai ințeleg, se produce divorțul', a declarat Carmen de la Sălciua într-o emisiune tv.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter