Ionuț Belei de la Chefi la cuțite și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

Publicat pe

Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 de la Chefi la cuțite, a anunțat recent că intenționează să se căsătorească cu iubita lui, iar acum a făcut următorul pas. Și-a cerut iubita în căsătorie, după 3 ani de relație. Fostul concurent din show-ul culinar a postat primele imagini cu inelul de logodnă pe care i l-a oferit Sabinei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite anunța la începutul lunii martie că are planuri de căsătorie cu Sabina, femeia care îi stă de trei ani alături. Acum, tânărul a făcut următorul pas în relație.

Ionuț Belei de la Chefi la cuțite și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnăIonuț Belei de la Chefi la cuțite și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

Ionuț Belei și-a cerut iubita în căsătorie

Ionuț Belei și-a cerut iubita în căsătorie și a ținut să le împărtășească vestea și fanilor săi. Câștigtorul Chefi la cuțite a postat o imagine cu mâna logodnicei sale și inelul pe care i l-a oferit.

Tânărul s-a arătat mai hotărât ca niciodată să facă pasul cel mare, în ciuda faptului că un astfel de eveniment este greu de organizat pe timp de pandemie. ‘Nu suntem încă căsătoriți. Urmează anul acesta, sperăm. Suntem împreună de trei ani și trei luni. Este a doua oară când apar cu iubita mea la televizor‘, a spus Ionuț Belei luna trecută, la Antena Stars.

Până acum, viitoarea lui soție, Sabina, a stat departe de camerele de filmat și l-a susținut din umbră pe Ionuț Belei.

Citește și: Cătălin Scărlătescu l-a făcut să plângă pe Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite.„A fost de departe cel mai…'

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:”Vreau să merg în…”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Cine este viitoarea soție a lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite

După ce el a anunțat nunta, Sabina a mărturisit că încă nu a fost cerută în căsătorie. Iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite a făcut Facultatea de Drept, iar în curând va fi avocat. Tânăra a povestit cum a fost cucerită de iubitul ei și ce s-a schimbat până acum în relația lor.

‘Încă nu m-a cerut. Toată lumea crede că m-am îndrăgostit de preparatele lui culinare, dar nu este adevărat, m-a cucerit prin simțul umorului. Chiar mă simt foarte norocoasă că Ionuț știe să gătească. L-am susținut foarte mult când era la Chefi la cuțite. Nu pot să spun că Ionuț s-a schimbat în tot acest timp, poate doar că a devenit mai disciplinat. Lumea îl oprește pe stradă, eu nu sunt obișuită, dar trebuie să mă obișnuiesc. Eu sunt masterandă la Facultatea de Drept, sunt viitoare avocată’, a spus iubita lui Ionuț Belei.

Ionuț Belei și iubita lui au avut o relație la distanță

Timp de trei ani, cei doi îndrăgostiți au avut o relație la distanță, din cauza faptlui că, până recent, a lucrat ca bucătar în Germania, iar în cei trei ani de când sunt împreună au avut o relație la distanță.

„E greu să stai departe de casă. Ți-e dor de casă, ți-e dor de familie, de prieteni, de grădină, de animale, de găini, de ce ai pe lângă curte și să fiu departe de ai mei e greu. Singur, stres, nimeni nu te ajută. Încă puțin și ne mutăm împreună, sper că în România’, mărturisea Ionuț.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter